Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Néztem én hogy írtál róla, és a gépházat is néztem ott az oldalon.
Eleve hátul van 2 ventilátor hely, és gyanítom elől is van 1-nek hely a műanyag burkolat alatt(szokott lenni).
Ezek gyárilag kialakított helyek, így bele kell hogy férjenek.
Persze te tudod hogy teszel bele vagy sem. -
kriszbon
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
Ezzel semmit sem mondtál, mert az hogy egy szabvány leírja ezt, az nem jelent semmit.

A másik meg, hogy tudtommal a 150W-os fogyasztás csak elméleti szinten van maxnak meghatározva, ha fizikaliag vagy elektronikai úton nincs ez lekorlátozva, akkor továbbra sem értem miért ne tudna többet felvenni. -
kriszbon
őstag
Én úgy próbáltam elosztani a cuccokat(akár átalakítókkal Y kábellel HDD-k ODD-k), hogy a VGA átalakító egyedül legyen az egyik ágon, talán egy venti van még odakötve.
De szerintem el lehet úgy is, ha mindkét ágra elosztod a cuccokat, és mindkettőről kap a kártya is, de persze jobb ha kipróbálod terhelés alatt melyik jobb. -
kriszbon
őstag
válasz
vyce21
üzenetére
Szia!
Nem igazán értek ezekhez, de valahol itt a fórumokon olvastam, hogy a kábel a ludas a dologban.
Nem jó minőségű, zajszűrésű, meg talán hogy a D-SUB már nem biztos hogy rendesen tudja továbbítani a jeleket.
Valami ilyesmit hámoztam ki akkor abból a leírásból, bocs ha nem pontos, vagy nem így van.
Nekem is megjelennek néha halványan sávok, csíkszerűségek, de én betudom a régi monitoromnak a D-SUB csatlakozóval+átalakítónak.
Mod.: Tervezem majd én is egy olyan monitor beszerzését, ami már nem ezzel a régi csatlakozóval van felszerelve, csak legyen rá keretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest