Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kriszbon
üzenetére
Elől van benne kettő hátra nem tudok belerakni, mert nincs se csatlakozó se szabályzó neki

Bal oldalon a ház elejében az a nagy fekete , 2 darab 120mm-s venti. A hátulján ott van a hely ugyan, de sem a bios nem kezel több ventit, se megfelelő vezérlést. a Tomshw is teli van ezzel a kérdéssel, és vagy full idiótában 100% pörög molexről vagy be kell mászni a házba ha állítani akarjuk
Mondjuk mindent nézve elégedett vagyok a géppel így is, csak hát a kisördög... 
-
vhw
addikt
válasz
kriszbon
üzenetére
Kösz.
(Most már csak táp kábelezettségét kell megoldani; gyárilag nincs rajta 6pines csati, és a sata és molex csatlakozók száma is véges (3+2). Na most van olyan 'molex to 6 pin' átalakítóm ami csak 1 molexes, a másik 2 molexből rakja össze a 6 pin-est... nem tudom melyik lenne szerencsésebb/előnyösebb)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mondjuk mindent nézve elégedett vagyok a géppel így is, csak hát a kisördög...