Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crydan
senior tag
válasz
->Raizen<- #18671 üzenetére
Enyhe tuning mellett, igen de most alapórajelein egyenlőre jól megy, de kiszámíthatatlan.
-
Crydan
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #18669 üzenetére
Nekem Sappihire Radeon HD 7870 OC-m van, de szívesen cserélnék ASUS-ra ezek után.
-
Crydan
senior tag
Már végképp nem értem a 7870-esem működését, 1050 Mhz-en egész jól működik, de már 1100 Mhz-en is fehér képernyővel lefagy.
Szerintetek ezzel együtt is ki lehet cserélni a kártyát garanciával? -
Crydan
senior tag
válasz
- = Zk = - #18514 üzenetére
Asszem, de most Far Cry 3 alatt a változatosság kedvéért, fehér képernyőre befagyott, még a resetre sem reagált.
-
Crydan
senior tag
Ha valalkinek gondja van a 7870-es kártyájával, az próbálja ki a Sapphire oldaláról lévő drivert.
Igaz, egyszer a Display Driver egy kisebb hiba után szürke csíkokat produkált, de helyreállt, és ez már előrelépés. -
Crydan
senior tag
Eleve alapfeszültségen volt, és a gyári órajeleken sem bírja huzamosan a terhelést, de már tárgyalok a cseréről, de egy valami biztos, hogy csalódtam a Sapphire-ben, hisz eddig minden termékükkel elégedett voltam.
Már azon filózok hogy MSI, vagy ASUS DirectCU II-re cseréljem. -
Crydan
senior tag
válasz
csucsbicep #18282 üzenetére
A 3 napos cseregaranciám elvileg érvényes, majd meglátjuk.
-
Crydan
senior tag
Valaki nem tapasztalt problémákat Sapphire Radeon HD 7870 OC-val?
Mindössze 1100 Mhz-en 30 perc után fekete csíkosra vált a kijelző, és csak a reset segít.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest