- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
kispalya #52969 üzenetére
Ez akkor király, ha ezzel gart vesztesz.
Lacuss20: Ha alapon és minden játékban ilyen, akkor gar (ha csak nem a táp gyenge alá). Mantle produkált nálam hasonlovakat Thief-ben 14.3-as driver után (az nyilvánvalóan driverbug), illetve BF4-ben fordult elő asszem 1.4 update-ig (katonák sisakja lógott a végtelenbe és tovább).
Ha mindig csak jó idővel a játék elkezdése után jelentkezik, akkor legnagyobb eséllyel a hűtés kevés.Steve198310: Nálam tuningnál fordult elő, és RAM-ot kellett visszavenni. Igaz, nem 100%, de hogy a fesz kevés (ill. órajel magas), az biztos, már amennyiben a hűtés és a meghajtó OK.
zseko: Nekem meg azt mondták, annyiért adjam a 7870XT-t.
Radeonnál sosem lehet tudni, de mivel más típus (és az előző beállításai nagy eséllyel bekavarhatnak), én lepucolnám a drivert kártyacsere előtt, abból nem lehet baj.
Én a helyedben mindenesetre várnék biztosan DX12 kompatibilis (nem szoftveresen) kártyákra, esetleg egy GTX960-ra ja most minden úgy fut, ahogy szeretnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest