Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Én a saját példámból indultam ki a vinyó alapján, de ezt is csak lehetőségként vetettem fel, nem állítottam, hogy biztosan így van.
Azt mindenki látja, hogy sérült a cucc, és nem így kéne kinéznie eredetileg.
Kívánom, hogy rendeződjön a dolog, bár ha már egyszer visszaküldték, az már nem sok jót sejtet. -
belinho
senior tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Látom temető mellett születtél, hogy ilyen szellemes vagy, van külön vicces képes topik, ahol a gyerekek nagyon jól szórakoznak ezen, ott szerintem nagy sikered lenne, én sajnos már kinőttem belőle.
Arról nem tehetek, hogy mint a magyar lakosság nagy része tisztelet a kivételnek, te sem tudsz szöveget értelmezni!
Azt írtam lehet túlfesz okozta, sehol nem állítottam, hogy biztosan az volt.
Arra akartam rávilágítani, hogy a túlfesz, vagy zárlat nem mindig jár égésnyommal, ahogy nálam a vinyó esetében sem volt égésnyom, csak a chip-ből kilökődött egy darab, de a hálókártyán sem lehetett látni semmit, csak a vihar után egyszerűen nem volt NET. De sok esetet lehet olvasni más topikokban, ahol nem látszik semmilyen sérülés egy alkatrészen sem, aztán végig kell tesztelgetni mi lehet a rossz. -
belinho
senior tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Köszönjük Emese, ez kár lett volna ha benned marad, a vicces képet külön is!
Nem feltétlenül van mindig égésnyom, és látható sérülés. Van amikor a táp magával rántja az egész konfigot, aztán nyomozgathatod melyik alkatrész sérült meg.
Van villámkáros vinyóm, amin sehol égésnyom, csak egy tűhegynyi darab kijött a chip-ből.
Láthatod a képen milyen szépen felszakadt a fólia az alaplapon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezaz e