Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
pengwin
üzenetére
Magán a házon megy a levegő rendesen De pont ezt akarom megszüntetni mert két 120mm-s venti mén akár elképzelhetetlen sebességgel is, az ennek megfelelő hanggal

-
-
Rendelt már vki távolkeletről MSI dupla venti pótlást? Megköszönném tisztelettel ha tudna javasolni tapasztalat alapján kűdőt.

-
-
válasz
gears27
üzenetére
http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1864&gid2=1863&compare=radeon-r9-270-vs-radeon-r9-270x
Nem sok, de jól elhatárolható. Egyes 270-nek pici tuninggal hozzák az X-s teljesítményt. -
-
-
válasz
pengwin
üzenetére
A dell alaplapja 4 csatis és nem egyezik a sorrendje sajnos semmi szállítóéval
Rákötöttem egy próbát a gyári helyett, és a bios úgy vérnyákolt h csuda.
Előlapi helyen szabad már nincs , mert van 3 hdd 1 ssd és egy dvd lom, így minden hely foglalt (2db 5.25 és 1 dvd 1 hdd, a 2 db 3,5ben egy gyári usb-hang kivezetés és 1 hdd, plusz a lenyitható oldallapban van 1 hdd + 1ssd )
Tudom béna vagyok, és a körülmények áldozata, de IJ esete van nekem. Majd ha lesz péz akkor lehet egy nagyobb dell-re váltok amiben több hely, meg 2 cpu lesz 
Köszönöm szépen a segítséget!
-
válasz
kriszbon
üzenetére
Elől van benne kettő hátra nem tudok belerakni, mert nincs se csatlakozó se szabályzó neki

Bal oldalon a ház elejében az a nagy fekete , 2 darab 120mm-s venti. A hátulján ott van a hely ugyan, de sem a bios nem kezel több ventit, se megfelelő vezérlést. a Tomshw is teli van ezzel a kérdéssel, és vagy full idiótában 100% pörög molexről vagy be kell mászni a házba ha állítani akarjuk
Mondjuk mindent nézve elégedett vagyok a géppel így is, csak hát a kisördög... 
-
Há kipróbáltam. msi áfterbörnerrel 1050. Semmi fesz mod- Fallout 4 80-82°C. És szakaszosan hangos lesz. Asszem nem lesz tyuning.
-
Ha órajel emeléssel nem emelek szükségszerűen TDP limitet, akkor milyen jelenségre számíthatok ha nem kékül?
-
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Van bárkinek mért tapasztalata az R9 270 OC MSI túlhajtásakor keletkező többlet fogyival? Gondolok itt arra, hogy mennyivel képes meglépni a 150wattot ha meg van cibálva? Létezik bármilyen nem csak min-max adat erről?
Előre is köszönöm szépen. -
Jenőt egészséget!
A helyzet a következőképpen alakult az emlegetett MSI R9 270 Gaming 2G esetében. Old fox szegedi pHórumtárs megkapta, és kemény 2k jmf fejében megkenyte a ventiket. Ezer hála és köszönet neki a gyors munkáért, és a most mocskos halk kártyáért.
A félelmeim ellenére sikerült neki károsodás nélkül megcsinálni. Aki környékbeli, nyugodt szívvel forduljon hozzá!
-
-
-
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Más is mondotta a WéDé40-t. De abban van petróleum ami piszok gyorsan elpárolog, nem? Attól félek, hogy csak jobban megszorul tőle a végén.
-
-
Jenőt kihányok!
Van egy R9 270 OC Gaming kártyám az MSI-től. Elkezdett a venti traktorosodni. Nem kicsit, nagyon. A neten találtam különböző útmutatókat hogy kell szíjjeszedni. Vki olajozott már ilyet? Kellene minden elérhető tapasztalat mert zsém nincs most másik kártyára, hűteni kell, ha meg megy most a gép nem lehet megamaradni a lakásban

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ígérem többé nem rakom be. 

Rákötöttem egy próbát a gyári helyett, és a bios úgy vérnyákolt h csuda.
Tudom béna vagyok, és a körülmények áldozata, de IJ esete van nekem. Majd ha lesz péz akkor lehet egy nagyobb dell-re váltok amiben több hely, meg 2 cpu lesz

Ezen nincs lik