- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
pengwin #55883 üzenetére
Magán a házon megy a levegő rendesen De pont ezt akarom megszüntetni mert két 120mm-s venti mén akár elképzelhetetlen sebességgel is, az ennek megfelelő hanggal
-
-
Rendelt már vki távolkeletről MSI dupla venti pótlást? Megköszönném tisztelettel ha tudna javasolni tapasztalat alapján kűdőt.
-
-
válasz
gears27 #55852 üzenetére
http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1864&gid2=1863&compare=radeon-r9-270-vs-radeon-r9-270x
Nem sok, de jól elhatárolható. Egyes 270-nek pici tuninggal hozzák az X-s teljesítményt. -
-
-
válasz
pengwin #55839 üzenetére
A dell alaplapja 4 csatis és nem egyezik a sorrendje sajnos semmi szállítóéval
Rákötöttem egy próbát a gyári helyett, és a bios úgy vérnyákolt h csuda.
Előlapi helyen szabad már nincs , mert van 3 hdd 1 ssd és egy dvd lom, így minden hely foglalt (2db 5.25 és 1 dvd 1 hdd, a 2 db 3,5ben egy gyári usb-hang kivezetés és 1 hdd, plusz a lenyitható oldallapban van 1 hdd + 1ssd )Tudom béna vagyok, és a körülmények áldozata, de IJ esete van nekem. Majd ha lesz péz akkor lehet egy nagyobb dell-re váltok amiben több hely, meg 2 cpu lesz
Köszönöm szépen a segítséget! -
válasz
kriszbon #55837 üzenetére
Elől van benne kettő hátra nem tudok belerakni, mert nincs se csatlakozó se szabályzó neki
Bal oldalon a ház elejében az a nagy fekete , 2 darab 120mm-s venti. A hátulján ott van a hely ugyan, de sem a bios nem kezel több ventit, se megfelelő vezérlést. a Tomshw is teli van ezzel a kérdéssel, és vagy full idiótában 100% pörög molexről vagy be kell mászni a házba ha állítani akarjukMondjuk mindent nézve elégedett vagyok a géppel így is, csak hát a kisördög...
-
Há kipróbáltam. msi áfterbörnerrel 1050. Semmi fesz mod- Fallout 4 80-82°C. És szakaszosan hangos lesz. Asszem nem lesz tyuning.
-
Ha órajel emeléssel nem emelek szükségszerűen TDP limitet, akkor milyen jelenségre számíthatok ha nem kékül?
-
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Van bárkinek mért tapasztalata az R9 270 OC MSI túlhajtásakor keletkező többlet fogyival? Gondolok itt arra, hogy mennyivel képes meglépni a 150wattot ha meg van cibálva? Létezik bármilyen nem csak min-max adat erről?
Előre is köszönöm szépen. -
Jenőt egészséget!
A helyzet a következőképpen alakult az emlegetett MSI R9 270 Gaming 2G esetében. Old fox szegedi pHórumtárs megkapta, és kemény 2k jmf fejében megkenyte a ventiket. Ezer hála és köszönet neki a gyors munkáért, és a most mocskos halk kártyáért.
A félelmeim ellenére sikerült neki károsodás nélkül megcsinálni. Aki környékbeli, nyugodt szívvel forduljon hozzá!
-
-
-
válasz
AMDaZERG_1 #55682 üzenetére
Más is mondotta a WéDé40-t. De abban van petróleum ami piszok gyorsan elpárolog, nem? Attól félek, hogy csak jobban megszorul tőle a végén.
-
-
Jenőt kihányok!
Van egy R9 270 OC Gaming kártyám az MSI-től. Elkezdett a venti traktorosodni. Nem kicsit, nagyon. A neten találtam különböző útmutatókat hogy kell szíjjeszedni. Vki olajozott már ilyet? Kellene minden elérhető tapasztalat mert zsém nincs most másik kártyára, hűteni kell, ha meg megy most a gép nem lehet megamaradni a lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest