Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CJ3

senior tag

válasz tasakos #8187 üzenetére

Hasonló volt a 6970-el csak nekem gondolt egyet, és lekapcsolta a képernyőt és tuti a VGA-volt a ludas, én is futtattam stabilitás teszteket és az szépen lefutott....játékba beléptem meg elindítottam lekapcsolt a monitor és csak Reset gomb.........Újra tettem akkor én is a rendszert, és ugyan ez volt a gond nem tudom ez mi lehetett......a VGA-nak baja viszont nem volt mert utánna meg lefutottak a tesztek stb

Annyit kisilabizáltam hogy szerintem mikor együtt dolgozik a CPU-Meg a VGA- akkor vagy a lapban valami híd vagy valami nem tud elegendő áramot átfuttatni vagy ....túl sok amit a proci VGA- kér egyszerre és nem kap annyit ezért csnálja ezt.......Én is lestem hogy kevés lenne a CM 700w -os tápom egy 6970-nek de ezek szerint nem a táp volt a gond.....

Egyet próbálj még meg amit én nem próbáltam ki........Az egyik 6 pin-es kábelt a 4 es molex-ról engedd rá neki ne a táp 2 db 6 pineséről:) onnan csak egyet..... elméletileg akkor itt nincs limit és bármekkora áramot tud adni a táp......Hátha ez lesz a kulcs :R

jozsi252-nek is hasonló gondja van mint anno nekem, most nektek van, szóval beszélj vele megjavult e neki mert neki szintén tegnap előtt minden működött, tegnap meg belépett a game-ba és kivágja stb stb :R

UI: De a táp dolgot a 4-es molex ---6 pin azt próbáld ki :R

Új hozzászólás Aktív témák