Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Igen pont ez az amiről szó van.De sok ember beéri ennyivel,hogy "áá úgy sem tudsz mit tenni azt csinálnak amit akarnak" stb...De a varázsszó a vásárlói jogok érvényesítésében/tudatában rejlik.
Karácsony előtt vettem egy 1Tb-os hdd-t ami 2 hét használat után rosszalkodott erőteljesen.Hdd sentinel teszt után 5xx bad sector-al szembesültem.Fölhívtam a boltot,hogy mire számíthatok.Ők közölték,hogy majd karácsony után,januárban várjam a cserét/javítást mert zárva lesznek szabadság miatt.
Nos én nem hagytam annyiban mivel tisztában voltam vele,hogy 14 napos csere/javítási/vissza fizetési joggal rendlekezem.Megkérdeztem melóba egy jogászt,hogy most besz..pt@m-e.Azt mondta szó nincs róla.Írt nekem egy levelet amiben a bolttól kérem írásban az említett jogomhoz való elutasítás okát.
Bevittem a papirkámat,,a pultos csaj először megpróbált lerázni./Nem tudjuk cserélni mert nincs 1Tb-os stb stb.Elmondtam,hogy írásban kérem a választ és,hogy miért.
Hátrament a góréhoz 1-2 perce és vissza jött azzal,hogy,,,,,,,, 1.5Tb-osra tudjuk cserélni 3e ráfizetéssel.
Kapásból elfogadtam
-
Pala
veterán
Na igen...nem tudom a dolog jogi hátterét (hogy őszinte legyek, nem is érdekel), de ha egyszer x összegért megrendelek y terméket és véglegesítem a rendelést, akkor mindkét félnek illene magát tartania a benne foglaltakhoz. Ha egyszer 61k-ért rendeltem meg, akkor annyiért is szeretném megvenni. Ha menet közben árat emelnek, akkor ennyi erővel én is megtehetném, hogy odamegyek, és egy kategóriával erősebb vga-t kérek ugyanazért a pénzért... tuti néznének nagyot! Pedig ez kb. ugyanaz a viselkedés lenne, csak a másik oldalról.

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ASUS routerek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen monitort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest