- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
DeSanto #52117 üzenetére
Lehet, hogy csak bizonyos hardvereken, AMD-nél ez sanszos. Csak egy tipp volt, mert több helyütt olvastam. Ilyen esetben az alaplap gyártójának Realtek driverével érdemes próbálkozni.
Steve198310: OK. Trixxnek az a baja, hogy az sem működik auto módban, ráadásul felügyeleti grafikonokat sem tud, sem OSD-t. RivaTunert persze lehet mellé tenni HWInfo-val.
makoss: Sztem a GPU-vezérlésnél keresgélhetsz, ha megint probléma lenne. Kapcsold ki, és engedélyezd a monitornak a képkezelést. Én mindig mindent a monitor hardverére teszek, GPU foglalkozzon azzal, ami alapból a dolga.
Akiknél visszatérő a black screen error, olvassák el ezt. Segíthet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest