Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sloth400
üzenetére
HKC 600W-os tápom én is megvédtem itt a fórumon, mert amikor 2 év! után megadta magát, a védelem megvédte a gépem alkatrészeit. Szerencsésnek érezhettem magam...
Kevés pénzből egy régi Delta belsővel rendelkező Chiefteket tudtam szerezni. Tudom a hatásfoka gyengébb, mert egy régi tipusról beszélünk, de megbizható tápegységet vettem. Az M-Tech tápok védelme sem mentené meg a géped alkatrészeit. Nagyon sokat láttam úgy elfüstölni, hogy alaplapot vagy akár CPU-t, VGA-t is vitte magával a Digitális Vadászmezőkre. Ennél még egy veszélyesebb dolog létezik, ha nem hozzáértő user vizhütést telepít a gépére és szivárgást, rövidzárlatot okoz vele. Akár lakástűzet is okozhat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kevés pénzből egy régi Delta belsővel rendelkező Chiefteket tudtam szerezni. Tudom a hatásfoka gyengébb, mert egy régi tipusról beszélünk, de megbizható tápegységet vettem. Az M-Tech tápok védelme sem mentené meg a géped alkatrészeit. Nagyon sokat láttam úgy elfüstölni, hogy alaplapot vagy akár CPU-t, VGA-t is vitte magával a Digitális Vadászmezőkre. Ennél még egy veszélyesebb dolog létezik, ha nem hozzáértő user vizhütést telepít a gépére és szivárgást, rövidzárlatot okoz vele. Akár lakástűzet is okozhat!