- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
katt777 #49469 üzenetére
Nagy tévedéseben vagy a újabb vga-kkal kapcsolatban ha szerinted az nv jobban tuningolható mint az amd. Ráadásul pont ennek a szériának a topikjába írni... Kepler óta nv-nél alapesteben fesz állítás sincsen. vBiossal lehet már egy ideje, de még úgy sem jobbak általában tuningban. Pont ez az előnye már egy ideje az amd-nek. Ár + tuningolhatóság. A felső házban talán kiegyenlítettebb a helyzet, mert a 290(x) melegszik mint állat.
-
joysefke
veterán
válasz
katt777 #49469 üzenetére
Ez nem igaz
Nekem GTX660OC volt ez előtt és emlékeim szerint azoknál az NV rendesen tett a házi tunningolhatóság ellen. Nekem gyári OC-s variáns volt, de eszembe sem jutott további tuningal próbálkozni.
Most egy MSI 270X Gaming-em van, ami már eleve egy OC-s kártya, de alapfeszen csak CCC-ből egy opció bepipálása után már tudom is módosítani az órajeleket. Az enyém alapfeszen lazán viszi a stabil 1150MHz-et mindenféle trükközés nélkül. Hogy mennyi a vége nem tudom, följebb nem próbáltam, 1200-z tuti nem vinné alapfeszen, feszeln meg nem akarok, mert a ventivezérléshez nem akarok nyúlni.
Előtte a Sapphire HD4830-am is nagyszerűen tunningolható volt, alapfeszen lazán ment az 575 -> 650 MHz
Az Asus 270X DC2 eleve egy OC-s kártya, értelemszerűen nincs már benne sok tunningpotenciál... Egy öreg gyárilag alapórajeles 7950 vagy 7850, na azokat lehetett húzni.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Ez a mondat angolul?
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest