Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Tengo #47327 üzenetére

Nem a bios a gáz, ha csak nem modolt.

Afterburnerben is csinálhatsz egyedi vezérlést, hogy visszalépjen 2D-be, vagy fel 3D-be, a profilok beállításainál, és akkor nem kell kézzel váltani. Nekem inkább az a bajom vele, hogy hiába jegyzi be magát w8 auto indításba, sohasem indul el, akárcsak az aida64.
    béta nyafogás abbamarad, ha jön a következő verzió, állítólag a héten. Sajna ezt kell használni, mert Trixx v. GPU-tweak nem kezeli a feszeket. Esetleg visszaállítod a dátumot a gépen.

HDMI hangot nem teszteltem, mert a monitoromon csak hangkimenet van, az erősítőbe meg úgyis be van kötve a gép audio outputja, szóval erről nem tudok nyilatkozni. Az biztos, hogy HDMI módban olyan szarul kezelte a képernyőt, ami miatt inkább visszatértem DVI-re (és itt nem csak a kép összehúzását értem alatta, ami driverből azért orvosolható).

Az előbbi hsz-ban említettek miatt viszont át tudom érezni a problémádat. Az "érdekes" amúgy, hogy nV kártyákon nem igazán vannak ilyen bugok, meg rendszerborulások, a jó minőségű alkatrészekkel szerelteken még BS sem fordult elő anno. Most meg azt olvasom, hemzseg az R9-eken. Lehet, hogy azokra is valami gagyibb alkatrész (VRM?) került.

Hát, C3-at én ultrában tolom, 30+FPS-szel.

EnterR: Mindig az az első dolgom CCC telepítés után, mert sajna néhány játék felülvezérléséhez szükség van rá, amúgy csak driverből egyébként elég simán megy minden.

Új hozzászólás Aktív témák