Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Apollo_21
üzenetére
Tyú, hát nem tudom, de szvsz te magad megválaszoltad amit "kérdeztél". Túlreagálod.
Úgy emlékszem nálam is elment 70-77 fokig a vram GPU-z szerint átlagban.De nem igazán kell vele foglalkozni. Leégni nem fog tőle a kártya. Ha tényleg gond van, akkor úgyis lekapcsol. Na ha már lekapcsol valószínű túlmelegedés miatt, na akkor van gond!
Fix 55%-on a venti fordulat? :S Heh? Nekem 40% fölé alig megy max terhelés mellett... 1800-1900rpm maximum.
Szerk.:
@szasanyi:
Szvsz ha Throttling-olna játék közben akkor azt a vak is észrevenné és egyből kezdené keresni a hiba / probléma forrását.
De jelenleg ha jól veszem ki a kollega szavaiból, csupán a szemét zavarja a magas(nak tartott) hőfok. /70-80 fok vramnál nem vészes. Jó följebb ne menjen már, de még nem ok a throttling-ra/ -
szasanyi
félisten
válasz
Apollo_21
üzenetére
A VRM túlzott melegedésének eredménye a Thermal Throttling szóval nem alaptalan a dolog. Másrészt azt, hogy A. Peter miért hűtené jobban azt nem értem... mivel nem a GPU hőfok magas. És ez ennél a kártyánál szvsz nem egyedi, cimborám nemrég vett ui. és nála is ilyenek vannak, amire én is rákérdeztem pont mert sokalltam kicsit..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest