- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Apollo_21 #45594 üzenetére
Tyú, hát nem tudom, de szvsz te magad megválaszoltad amit "kérdeztél". Túlreagálod.
Úgy emlékszem nálam is elment 70-77 fokig a vram GPU-z szerint átlagban.De nem igazán kell vele foglalkozni. Leégni nem fog tőle a kártya. Ha tényleg gond van, akkor úgyis lekapcsol. Na ha már lekapcsol valószínű túlmelegedés miatt, na akkor van gond!
Fix 55%-on a venti fordulat? :S Heh? Nekem 40% fölé alig megy max terhelés mellett... 1800-1900rpm maximum.
Szerk.:
@szasanyi:
Szvsz ha Throttling-olna játék közben akkor azt a vak is észrevenné és egyből kezdené keresni a hiba / probléma forrását.
De jelenleg ha jól veszem ki a kollega szavaiból, csupán a szemét zavarja a magas(nak tartott) hőfok. /70-80 fok vramnál nem vészes. Jó följebb ne menjen már, de még nem ok a throttling-ra/ -
szasanyi
félisten
válasz
Apollo_21 #45594 üzenetére
A VRM túlzott melegedésének eredménye a Thermal Throttling szóval nem alaptalan a dolog. Másrészt azt, hogy A. Peter miért hűtené jobban azt nem értem... mivel nem a GPU hőfok magas. És ez ennél a kártyánál szvsz nem egyedi, cimborám nemrég vett ui. és nála is ilyenek vannak, amire én is rákérdeztem pont mert sokalltam kicsit..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Sapphire R7 250 1GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest