Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
Alister71
üzenetére
Nembiztos mert lehet beletrollkodnának. Lényeg az hogy sztem a 4 mag erősebb mint a 2 mag 4 szál. Persze ez mondjuk effektiv akár előny is lehet mert úgy látom hogy pl az én 4 magos AMD-m X2 ként szerepel a játékok alatt, mintha csak 2 szálon futna a feldolgozás. Valahogy úgy érzem és most nem Antiinteles vagyok, de sztem indokolatlanul drága az intel az AMD hez képest és nem sokkal jobb. Az i3 as széria meg nem is igazából játékra lett kitalálva, akkor már inkább i5 öst vennék. Úgyis most nekem fognak párna esni de már megszoktam. Ugyanakkor számít az órajel az L3 cache stb is, amik nem mindig vannak az i3 as intelekbe vagy inkább egyáltalán nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 7
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest