Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rígel

őstag

válasz mexel #42549 üzenetére

50 alatt vettem december közepén :)
    Direkt nagyon halk megoldást kerestem, nem csalódtam. max. 30%-on pörgetem a hűtőt és C3 ban sem megy fel 65 C-nál magasabbra a gpu hőfoka.

Brutál halk, és ezt nem azért mondom mert a cpu hűtő elnyomja (volt aki azért titulált halknak itt kártyát, mert nem hallotta a gyári AMD hűtő hangja mögött :D )
    Kényes vagyok a zajra, a CPU-mon egy Be Quiet Shadow Rock II csücsül, alapon passzívan 40 fok alatt tartja a phenom II 965 BE-t. Tehát nem mondanám nagy zajkeltőnek. Ezenkívűl még egy venti van a gépemben, a tápventi. Ezt is most cseréltem hogy halkabb legyen, egy arctic f12 pwm-re, ennek van legnagyobb hangja, csak éjszakai csöndben hallható.
    A vga hangját még csak úgy hallottam, hogy direkt feltekertem a fordulatszámot hogy meghallgassam milyen.

A nagyobb baj hogy gyári alapfeszen nem megy 1050 fölött. ha adok neki 1,25-öt akkor megy 1100-on, de az nem éri meg.

Pont ezt mondtam. Ha alapfeszen nem tudod húzni, akkor annak a gpu-ban nem igazán van sokkal több. Némi tuningot még fesz. emeléssel megjátszhatsz, de nincs értelme. ott van értelme fesz. Nekem alapfeszen is elég jól húzható, ha én rátolnék még feszt, lehet 1200+ MHz-t is ki tudnék sajtolni belőle.

Új hozzászólás Aktív témák