- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
rígel
őstag
50 alatt vettem december közepén
Direkt nagyon halk megoldást kerestem, nem csalódtam. max. 30%-on pörgetem a hűtőt és C3 ban sem megy fel 65 C-nál magasabbra a gpu hőfoka.Brutál halk, és ezt nem azért mondom mert a cpu hűtő elnyomja (volt aki azért titulált halknak itt kártyát, mert nem hallotta a gyári AMD hűtő hangja mögött
)
Kényes vagyok a zajra, a CPU-mon egy Be Quiet Shadow Rock II csücsül, alapon passzívan 40 fok alatt tartja a phenom II 965 BE-t. Tehát nem mondanám nagy zajkeltőnek. Ezenkívűl még egy venti van a gépemben, a tápventi. Ezt is most cseréltem hogy halkabb legyen, egy arctic f12 pwm-re, ennek van legnagyobb hangja, csak éjszakai csöndben hallható.
A vga hangját még csak úgy hallottam, hogy direkt feltekertem a fordulatszámot hogy meghallgassam milyen.A nagyobb baj hogy gyári alapfeszen nem megy 1050 fölött. ha adok neki 1,25-öt akkor megy 1100-on, de az nem éri meg.
Pont ezt mondtam. Ha alapfeszen nem tudod húzni, akkor annak a gpu-ban nem igazán van sokkal több. Némi tuningot még fesz. emeléssel megjátszhatsz, de nincs értelme. ott van értelme fesz. Nekem alapfeszen is elég jól húzható, ha én rátolnék még feszt, lehet 1200+ MHz-t is ki tudnék sajtolni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Synology NAS
- Filmvilág
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest