Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz rígel #42551 üzenetére

Én is csendmániás vagyok, ezért vettem sapphire-t. 7770-ben az volt a leghalkabb, mindet kipróbáltam. 7870-nél is ez volt idle módban a leghalkabb, párat teszteltem. Amit sajnálok az egy HIS 7870OC volt, olcsó volt, 3 év garis, de a csapágyai nem csúszók voltak szerintem hanem golyósak és idle módban 20%-on hallottam valami halk morgó hangot, így visszavittem, pedig az nagyon jó kártya volt, az vidáman ment 1200 fölött. Sajnos msi-t nem mertem venni mert sok volt a helikopteres, és a 7870-nél nem volt a leghalkabb típus. De erre a 270-esre máshol is azt írják hogy jó, mondjuk idle módban a sapphire picit halkabb a tesztek szerint. ha esetleg lesz újból kapható msi olcsón veszek egyet és letesztelem, akkor megint árulhatom a pár napos-hetes kártyám :)
    Mondjuk ez a sapphire is nagyon halk, nem is hallani és az 1050 is egy 7870 OC-nak felel meg, tehát megérte az árát.
    A proci ventim nekem sem hallani, idle módban sokszor passzív, a VX 450-es tápot is halkabbra cseréltem, már nincs igazi hangja a gépnek. :)

• rígel

őstag

válasz rígel #42551 üzenetére

Letelt a szerkesztési idő. Akkor a vége mégegyszer helyesen:

Pont ezt mondtam. Ha alapfeszen nem tudod húzni, akkor abban a gpu-ban nem igazán van sokkal több. Némi tuningot még fesz. emeléssel megjátszhatsz, de nincs értelme. Nekem alapfeszen is elég jól húzható, ha én rátolnék még feszt, lehet 1200+ MHz-t is ki tudnék sajtolni belőle.

BogyóBP:

Ha gyűjtöd a BIOS-okat, akkor a techpowerup bios adatbázisában sok 270/270X eddig megjelent gyári BIOS-át megtalálod.

Új hozzászólás Aktív témák