Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Womb
senior tag
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Dany007
üzenetére
Ezért mondtam, hogy a minőség viszonylagos!
A mai felfogásban a minőség fogalmába már az ár is beépül, mert hiszen a megbízhatóság mellett szoros összefüggésben van a kimeneti kívánalommal!Én mindig törekedtem a legjobb ár/értékű alkatrészek beszerzésére, és ez ezentúl is így lesz, mert még soha nem csalódtam a legagyizott márkákban sem! (giga, asrock, és most végül is a Sapphire VGA is megérte az árát)
Ha nem számítana a pénz, akkor persze nekem is valami ASUS lapban ASUS Geforce VGA dolgozna SLI-ben I7 procival.(#42214) BogyóBP:
- pont ezt mondtam én is!
Mondjuk azért abban az esetben a VGA gyártó is tehet a meghibásodásról, ha egy adott pozícióban nem a megfelelő specifikációjú alkatrészt használja, tehát ha pl. az adott alkatrész nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint amit az alkatrész gyártó garantál, hogy huzamos ideig elviseli azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest