Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Hűtésben és fogyasztásban nem látok különbséget ( pl sapphire szemre ugyanaz és főként csak az fog számításba jönni az ás és a hang miatt), a driverekről meg pont ezt írtam, vagy ilyesmit, hogy az a későbbiekben számíthat. Most az a helyzet hogy nagyon határeset az ár, és van 7870 44600-ért, 270 pedig kb 50e vagy afölött. ez inkább 5-6 ezer, és egy-két éven belül még szerintem nem lesz akkora különbség a driverek miatt talán, annyi idő alatt meg bőven le lesz cserélve a kártya. De azért még körülnézek, mennyi a legolcsóbb 270-es sapphire.
Mondjuk lehet hogy találtam is R9 270-es sapphire-t, a R9 270 OC with Boost (11220-00-20G) típust. Erről mit tudni? Vállalható darab?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- További aktív témák...
- JBL BoomBox 2
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest