Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Érdekes! Nekem ezt pl 1x csinálta, mikor W7 tesztje futott. Aszittem egerek jöttek fel az 5. emeletre XD
De ami még érdekesebb, ahogy telepítgettem dolgokat tovább egyszer csak megszűnt teljesen. Se játék, se heaven, se furmark alatt nem sípol már. Pedig csak egy passzívan járó Silver Arrow van a házban és SSD, az egyetlen hangot adó dolog a VGA, és a táp, ami megint csak hangtalan.
(#3475) odorgg
Tanusíthatom, nekem OC van, és Elpida ramokkal szerelt. Nagyon OC-t még nem tudtam tesztelni, mert 1050-nél kiakadt CCC, meg amúgy mind a 3 progi is, ATT meg sajnos nem működik T_TMajd utána olvasok, hogy miként lehet feloldani a korlátot (itt is olvastam régen, csak már nem emléxem)
Amúgy GPU Tool-ban van opció, hogy megtalálja magától a max órajelet, viszont GPU TOOLS sajnos nem működik ezzel a kártyával, van tippetek, hogy mivel mással lehet automatikusan megtalálni a maxokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vicces képek
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Path of Exile 2
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi