Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
válasz
PandaMonium #33283 üzenetére
Szerintem is az, tisztába vagyok a dolgokkal és követem folyamatosan napi szinten. Már írtam, hogy kérdés nélkül megvenném a PS4-et megjelenéskor, ha megjelenne rá az említett gta5
, pc-s portra meg nem fogok fél évet várni, ezentúl nem nagyon érint a dolog, mert más címeket nem is nagyon vennék meg rá esetleg az exklúzív tartalmakon kívül.
Utána meg még mindig el lehet adni, mivel 3. generációst, garanciásan tervezem venni újonnan.
Konfig megmarad és visszatérek egy új vga-val később, ha már lesz pc-s port.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest