Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
SVLaller
üzenetére
Köszi!
Érdemes szerintem kipróbálni, nekem sokat hozott a konyhára. 
(#29251) Atla: Ahogy alattad is írták, mész le, amíg hibák nem jelennek meg, aztán elkezded használni, ha esetleg hibák jelentkeznek, adsz még neki kis feszt, és így pár nap használat és finomítás után kialakul, mennyi kell a karidhoz. Esetleg más játékokhoz kellhet kicsivel több, vagy kevesebb, szóval ha új játéknál esetleg picit több kell neki, nem szabad megijedni.

Nekem annyi volt, ahogy a cikkben is írtam, 0,925V-on már nem működött jól az UVD-s videógyorsítás, csak 0,95V fölött...
Bár asszem gyári órjaellel ez a veszély nem fenyeget.(#29266) gyuribácsi88: De, van rá optimalizáló. Úgy hívják, patch.
Nálam a legfrissebb a tuningolatlan 3570K-val és 7950-el se megy 70% alá a GPU kihasználtság soha. De inkább 80-95% a gyakori.
Ha a 7870-ed 50%-on molyol, ott már nagy baj van... Az FPS meg 45-70 környéke nálam, de ugye CPU-limittel.. Csutka maxon minden, persze, fullHD....(#29273) zserbox: Teljesen jó a motorja. Csak ha több FPS kell, akkor lejjebb kell venni a látótávot, ilyen egyszerű.
Amikor kiadták, még igen korrekt optimalizálásnak számított 3 CPU mag korrekt megdolgoztatása. 
Ja, igen, és meg kell patch-elni. Nyilván, a virágbolti verziót használók itt el is véreztek, de ezért nem a játék a szar...(#29288) zack: Én is az XT-t ajánlom.
Ugyan nem egy tuning-kártya, mint a 7950-ek, előbb ér véget a VRM tudománya, mint a GPU-é, de közepes tuninggal (mondjuk 1,1Ghz környéke) szuperül elszaladgál hűvösen, halkan, gyorsabban, mint egy átlag 7870 OC. Nekem nagyon szimpi volt a kari, gondolkoztam is anno, azt tartsam-e meg vagy a 7950-et. 
Ajánlom még ezt a hsz-t: [link] meg ezt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- GigGigabyte RX 9070 XT Gaming OC Ice 16G (Bontatlan)
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Érdemes szerintem kipróbálni, nekem sokat hozott a konyhára. 

Bár asszem gyári órjaellel ez a veszély nem fenyeget.
Nálam a legfrissebb a tuningolatlan 3570K-val és 7950-el se megy 70% alá a GPU kihasználtság soha. De inkább 80-95% a gyakori.