Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz SVLaller #29250 üzenetére

Köszi! :R Érdemes szerintem kipróbálni, nekem sokat hozott a konyhára. :K

(#29251) Atla: Ahogy alattad is írták, mész le, amíg hibák nem jelennek meg, aztán elkezded használni, ha esetleg hibák jelentkeznek, adsz még neki kis feszt, és így pár nap használat és finomítás után kialakul, mennyi kell a karidhoz. Esetleg más játékokhoz kellhet kicsivel több, vagy kevesebb, szóval ha új játéknál esetleg picit több kell neki, nem szabad megijedni. ;)
    Nekem annyi volt, ahogy a cikkben is írtam, 0,925V-on már nem működött jól az UVD-s videógyorsítás, csak 0,95V fölött... :D Bár asszem gyári órjaellel ez a veszély nem fenyeget.

(#29266) gyuribácsi88: De, van rá optimalizáló. Úgy hívják, patch. :U Nálam a legfrissebb a tuningolatlan 3570K-val és 7950-el se megy 70% alá a GPU kihasználtság soha. De inkább 80-95% a gyakori.
    Ha a 7870-ed 50%-on molyol, ott már nagy baj van... Az FPS meg 45-70 környéke nálam, de ugye CPU-limittel.. Csutka maxon minden, persze, fullHD....

(#29273) zserbox: Teljesen jó a motorja. Csak ha több FPS kell, akkor lejjebb kell venni a látótávot, ilyen egyszerű. :U Amikor kiadták, még igen korrekt optimalizálásnak számított 3 CPU mag korrekt megdolgoztatása. ;)
    Ja, igen, és meg kell patch-elni. Nyilván, a virágbolti verziót használók itt el is véreztek, de ezért nem a játék a szar...

(#29288) zack: Én is az XT-t ajánlom. :K Ugyan nem egy tuning-kártya, mint a 7950-ek, előbb ér véget a VRM tudománya, mint a GPU-é, de közepes tuninggal (mondjuk 1,1Ghz környéke) szuperül elszaladgál hűvösen, halkan, gyorsabban, mint egy átlag 7870 OC. Nekem nagyon szimpi volt a kari, gondolkoztam is anno, azt tartsam-e meg vagy a 7950-et. ;)
    Ajánlom még ezt a hsz-t: [link] meg ezt: [link]

• zserbox

őstag

válasz SVLaller #29250 üzenetére

most akkor ki kötekedik?
    felsoroltam a lehetséges okokat, ebből te 2 kiemelsz ami nem lehet és a többi amit írtam?
    pl. hogy ha minden ugyanaz és 2x lefuttatod egymás után akkor se ugyan azt a pontot adja?

Új hozzászólás Aktív témák