Hirdetés
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie
üzenetére
azt nem mondtam, hogy nem macerás
. meg a Metron kívül nem tudom, hogy volt-e játék, ami tényleg profitált a diszkrét physx kártyából. Sacred2 és Mirrors Edge tudott még olyat, de azokkal elbír a processzor is, Stalker szintén, Shift1-2 szintén. de lehet csak én nem futottam bele több ilyen programba.Kean_Sorbo:metro2033 egy ilyen érdekes madár, eléggé fura skálázódással és bottleneckekkel. a benchmarkot pedig szerintem nagyon egy adott gyártó adott generációjára optimalizálták (értsd: 6950nél egy helyen felbontástól és beállításoktól függetlenül mindig beesik az FPS, 7850el már nem), ami későbbi generációknál a szűk keresztmetszetek változásával gyakorlatilag anomáliákat csinál.
gyakorlatilag tudomásom szerint ennek kell egyedül külön physx kártya, de gyanúsan rosszul fut a játék mindenen.
ja igen: dx10re ne kapcsold át, úgy csak 1 cpumagon számolt nálam, az fps meg innentől a béka feneke alá esett.
-
maxxxboy
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én próbáltam egy GTX650-nel a jelenlegi konfigom mellé, de inkább hagytam, mert másolgatni dll-eket ide, oda, stb. macerás valóban. Inkább megvagyok nélküle

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Sapphire PULSE RX 6600 8GB Garanciával!
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. meg a Metron kívül nem tudom, hogy volt-e játék, ami tényleg profitált a diszkrét physx kártyából. Sacred2 és Mirrors Edge tudott még olyat, de azokkal elbír a processzor is, Stalker szintén, Shift1-2 szintén. de lehet csak én nem futottam bele több ilyen programba.