- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
zserbox #23479 üzenetére
Az teljesen mind1, indoklás nélkül lehet elállni a vásárlástól, nem fogják megkérdezni, miért küldöd vissza.
De ha Trebron09 kollegát nem érdekli annyira, akkor mind1, ez csak egy lehetőség, végül is az a lényeg, hogy a kártya rendben van
Én már csak elvből is visszaküldeném, eleve miért volt felbontva a csomag??? ezek a webshopok mit meg nem engednek maguknak
-
Trebron09
őstag
válasz
zserbox #23479 üzenetére
Én direkt rákérdeztem:
"Tisztelt **ua!
Azt szeretném kérdezni, hogy a minap rendeltem önöktől egy Asus HD7870-es vga kártyát amit majd pénteken hoz ki a futár.
Ez a kártya részt vesz ebben az akcióban:http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloaded.aspx#2
Köszönöm!
Üdv."
Válasz:
Kedves Norbert!A kártya része az akciónak, viszont rengeteg február előtt érkezett videokártyánk van, amihez nem volt még kupon, mivel az akció február elején kezdődött, így garantálni nem tudjuk, hogy lesz benne kupon.
Üdvözlettel:
Boda TamásAzaz kár volt nekem megkérdezni.
Ja írtam nekik panaszlevelet is.. kíváncsi leszek a válaszra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest