Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
seederking
üzenetére
Ami még fontosabb, hogy játékoknál nem találkoztam még problémával pedig 1080p felbontásban és maximális grafikával játszok mindent: Batman AC, BF3, MP3, Sleeping Dogs, Sniper Elite V2, The Wincher 2 EE - no, ebben az esetben A legjobb mintavétel opciót ki kellett kapcsolnom, mert azt ugyan nem tudom mire jó, de minden VGA-nak betesz (NV-nek is).
-
szasanyi
félisten
válasz
seederking
üzenetére
Csak első nekifutásra. Mivel nem tuningolok az alap 7850 kevésnek tűnt, így kimondottan 7870-ben gondolkodtam. No, de az ára.... a 7950 más kategória, +1GB VRAM és alig volt több - persze ez relatív, mert sztem sem ésszerű ennyit VGA-ra költeni és nem is akartam. De ez nagyon megtetszett, és szerencsére (még) megtehettem. De attól még éppoly ésszerűtlen döntés volt.

-
szasanyi
félisten
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Persze, de ~70k árért legalább a megjelenés évében még ne kellene. Bár lehet, hogy később valóban jobb lesz amikor jönnek a GPU általános számítási kapacitását is használó címek.

Winne: ilyet vettem 1.5 év garival 80k-ért ~1 hete.. Helyben volt és csak 4 nap tesztelés után mondtam, hogy kell így nem volt előreutalás sem rizikó.
Remek kártya - mind a teljesítménye mind a hűtése -, és bár nem Sapphire-t akartam eddig elégedett vagyok vele. -
szasanyi
félisten
Én már az első után is ezt gondoltam, és azt meg nem szeretném (de nagyon nem!), hogy a három a magyar szívás igazságát is elmondhassam!

A garancia = nyugodtság a -10% ár cserébe 1/4 garancia időre vonatkozott. 80k-s kártya gariztatása, postázás - várakozás - postázás (ez mind az én költségemre ugye) rosszabb lenne mint a két 6870 esetében volt.
Persze más gyártónál sincs 100% biztonság, DE legalább nem kell lehülyéznem magamat amiért még harmadjára is Sapphire-t vettem!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szasanyi
félisten
válasz
Peetyaa
üzenetére
Az a minimum +1,5 év hivatalos garancia bizony nem mind1, így nem is kérdés melyik a jobb-, és megbízhatóbb választás! Úgy is nézheted, hogy kevesebb mint 10% "felárért" cserébe min. 4x annyi garanciát és nyugalmat kapsz.

Sajnos a 7870-ek ára a héten drágult, de egyszerűen nem értem miért. Én legalábbis semmi olyan körülményt nem láttam, hallottam ami indokolná - kivéve a kapzsiságot.

-
szasanyi
félisten
válasz
Peetyaa
üzenetére
Én azért várok mert nem 7850-et akarok venni, de ha Te konkrétan ilyet szeretnél akkor ez nem rossz ár! Számlás, papíros 2 év garival mi baj lehet? Ha eleve kifognál egy hibás darabot, esetleg 2 éven belül elromlik, szvsz emiatt akkor sem lehet nagy gáz.
Itt a PH! apróban is 58k körül árulják 2-6 hó bizalmi garival, ami nagyon nem ugyanaz!
-
szasanyi
félisten
Sandy Bridre procik (vannak mobil CPU-k is (M, E jelzéssel, de az más neked nem érdekes) 45-95W TDP
Ivy Bridge procik (itt csak desktop CPU lesz) 35-77W TDPMOD - az S és T jelzés csökkentett TDP-t valamint kisebb teljesítményt jelent. A K pedig szorzózármenteset, azaz ezeket lehet tuningolni szorzó emeléssel (Z68 vagy az újabb Z77 lap ajánlott hozzá, de jó a P67 is csak az régebbi, újból olyat már nem érdemes választani)
-
szasanyi
félisten
E mellé a tévhit mellé (nem gondoltam volna, hogy 2012-ben még hallok ilyet) említeném még, hogy a hasonlóan izmos AMD CPU többet fogyaszt és jobban melegszik mint az INTEL Sandy Bridge, ami elfogadható áron megvehető. i5-2500 vagy i5-2500K jó választás - attól függően akarsz-e tuningolni -, akár garis és használt esetében is, mint bármelyik AMD.
Én nem erőltetném az Ivy Bridge CPU-t, mert drága, uo. órajelen jobban melegszik és olyan 3-5% lehet az előnye alapból. -
szasanyi
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Sapphire nem kell. A legutóbbi 2 kártyám is ettől a gyártótól volt, és mind2 besz@rt én meg pöcsölhettem a gariztatással.
Ezen kívül annak a webáruháznak nincs túl jó híre éppen garikkal kapcsolatos ügyintézés kapcsán. -
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Tehát szerinted minden szakújságíró, tesztelő és teszt téved... Ha gondolod kérdezd meg Olviverdát hogyan készült a teszt amit ő publikált a PH!-n, és ha gondolod egyúttal azt is vajon hol tévedett.

-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Pontatlan a mérőd vagy az a 6870 volt "különleges".
Azt meg Te is elhiheted, hogy minden tesztoldal nem hazudik.
Teljes terhelés mellett valóban van 60W+ teljesítménytöbblet a 6870 "javára", de az átlag jóval kevesebb. -
szasanyi
félisten
A lehetőség az, amikor kifogja az ember pár VGA közül az egyiket, ami akciósan mondjuk -5K áron vehető, míg el nem fogy ugye. A Te eseted az már kiváltság!

Itt van 75k a buxámban mert hülye fejjel - és persze tök fölöslegesen - feltornáztam a VGA-ra szánt összeget, és nem tudok venni érte egy HD7870-et.
Persze apróban hirdet 1-2 arc 70-ért zafírt, de kit érdekel 2 (esetleg 6) hó garival? -
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Piszkálta a csőröm, hogy honnan vetted ezeket a vad számokat a fogyasztásról, ezért utána néztem. Tessék megnézni, szó sincs ilyesmiről!
Látható a referencia 7850 fogyasztása, és gyárilag tuningolt is. Általánosságban 15-30W fogyasztástöbblet írható a 6870 számlájára. "Picit" túlzásba estél. -
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
...6870.et el lehet most még jó áron passzolni... - vagy nem. Ez konkrétan új, garis volt!
-
szasanyi
félisten
Nem, egyáltalán nem mind1, sőt... éppen ez a lényeg! Az árakkal nem tudunk mit kezdeni, de akinek van esze és számít a pénz az vár az emberibb árakra. A félreértések elkerülése végett: ezek a kártyák nem indokkal ilyen drágák, hanem azért mert egyelőre nem hajlandóak olcsóbban adni!
Természetesen meg is érdemled, hogy elégedett legyél mert rendesen megfizettették veled.
Nyilván telt rá, különben nem vetted volna meg. -
szasanyi
félisten
Ezt mindenki tudja, csak az az az "apróság" valahogy elkerülte a figyelmedet, hogy a 6870 használtan elmegy olyan 30-35k körül, és további ugyanannyival (!) meg kell pótolni egy 7850-hez.
Na ez az, amit sztem sem ér meg - tehát nem az a kérdés jobb-e, hanem az, hogy ~2x ár mellett mennyivel?!
De ha tudsz olyan helyet, ahol csak simán kicserélik 7850-re szólj!
Speed(R): és ha nem tuningol? Vagy az már nem is számít normálisnak? Mert alapon, FullHD felbontásban a 7850 szvsz nem hoz 2xsebesség a 6870-hez képes, amit az a jelenlegi ár mellett elvárható lenne!

-
szasanyi
félisten
Igen, a Crysis a mai napig jó VGA nyüvő, tesztelő (pölö semmi más alatt nem cicergett egyik kártyám, csak ha a Crysis-t elindítottam). Metro2033-at nem ismerem annyira: mindössze 1x próbáltam pár óra játékkal, de nekem nem jött be a feeling, és akkor még alig volt játszató egy GTX460-on az optimalizálatlanság így a nagyon magas hw igény miatt.
-
szasanyi
félisten
válasz
Inv1sus
üzenetére
Pedig a Heaven jó teszt stabilitásra, nem értem mi bajotok van vele... Én úgy tapasztaltam (GTX460, GTX560-Ti, HD6870, GTX570), hogy ha ez alatt a teszt nem stabil a kártya - azaz nem fut le hibátlanul legalább 3x -, akkor az a VGA nem stabil! Ritka esetben ennek szoftveres oka is lehet, de döntő többségben instabil VGA (tuning) okozza a hibát. Persze lehet instabil CPU tuining is oka, de hát feltételezem, hogy ha van CPU tuning az ki van tesztelve alaposan és stabil beállításokkal fut.
-
szasanyi
félisten
Köszi az életbölcsességet, de szerencsére több ponton is tévedsz. Viszonylag rövid leszek: ha nagyon akarnék venni meg tudnám tenni, jutottam ennyire még család mellett is. Mindemellett nem húszonéves vagyok, hanem már több mint 2x annyi így már "kicsit" más a szemléletem és mások preferenciáim is.

Viszont tény, hogy hazai viszonylatban teljesen ésszerűtlenek ezek az árak és nekem nem ér annyit amennyibe kerül, így akkor sem veszek ha megtehetném. Majd lesz olyan áron, amit elfogadhatónak tartok én is, nem csak a kereskedők. -
szasanyi
félisten
válasz
akela91
üzenetére
Lesz persze, hogyne lenne. 80k fölötti árak mellett nagyon türelmes tudok lenni. Pölö 7850-et is láttam már újat ~56k körüli összegért is, de a tuning nélküli teljesítménye nem az igazi FullHD-ban. De hirdetnek új, ASUS 7950 TOP kártyát 90k-ért.

Egyébként várni mindig érdemes, lásd 7950 és 7970 álá kettedik forduló, Ghz Edition.
Aki hamar és k*va drágán megvette, arról kiderült hiba volt. Mondjuk az AMD-től - szerintem - nem volt vmi korrekt ez az a húzás, hogy a gyengébb eresztést eladta horror árom, aztán bejelenti az optimalizált változatot nagyobb teljesítménnyel ~ugyanannyiért.. -
szasanyi
félisten
Használ-e vki PowerColor PCS+ HD7870 2GB kártyát?
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hasonlót ki lehet és ki lehetett fogni itt az apróban is. Mármint új VGA hasonlóan jó áron, gyakorlatilag gari nélkül. Én besz@ri vagyok, ráadásul általában peches is így ennyi pénzt nem kockáztatok, ennél fogva sajna lemaradok az ilyen "jó vételekről".
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Én is néztem ezt a kártyát, és tényleg jó. Mind a kártya (minőség, teljesítmény) mind pedig a hűtése! Ráadásul jól is néz ki, és fekete nyákra épül, ami sztem a legjobb nyák szín (de nyilván ez csak egy dolog). Viszont az árát is néztem (~100k), így akinek ilyen van az annyit fizetett érte, hogy meg is érdemli, hogy legyen egy ilyene!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szasanyi
félisten
Mind2t tesztelni kell, ha tuningolsz - nagyjából mind1 melyikkel kezded, de általában a GPU hoz jelentősebb teljesítmény növekedést. Viszont mindig külön-külön, azaz egyszerre csak az egyiket, mert adott esetben csak így lehet tudni melyik okozza az esetleges instabilitást.
Én elsőnek biztosan a GPU-t tesztelném csak alapfeszen és a VRAM piszkálása nélkül. Ha tudom, hogy mi a maximum stabil órajel abból visszavennék ~50Mhz-et és nézném hozzá meddig emelhető a VRAM úgy, hogy a stabilitás megmaradjon. A végén elért VRAM sebességből is visszavennék pisit, attól függően mennyi lett a maxi stabil értéke.
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Még nincs SSD-d, pfújj szégyelld magad!

Ez lehet, nálam is előfordult de nem mindig, szóval nem kimondottan a teszt hibája mert akkor mindig, mindenkinél jelentkezne. Viszont azt továbbra is tartom: a min. FPS sokkal fontosabb, mint a max. FPS. Bár ez csak teszt, és inkább iránymutató eredmény, a valós (játék közbeni) értékek a fontosabbak. -
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem fogadnék rá, hogy többet megy az általad elért, egyik legolcsóbb 7850 -es 1200/1500 órajeleinél. Sőt, még abban sem lehetsz biztos, hogy azt az órajelet stabilan vinné!

Több fázis, jobb VRM esetén az esély a tuningra lehet jobb, de tuning mindig lutri. -
szasanyi
félisten
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Blackplate már az ASUS 6870-en is volt, és amúgy nincs semmi haszna. Minőségre uo. mint a többi, teljesítményben meg átlagos. Aki csak a dizájnért hajlandó fizetni, az meg is érdemli.
Gippo: és azon még nincs ÁFA.
Amúgy nekem tökmind1 mennyiért nem venném meg, mivel 82k-ért már van ASUS HD7870 is. -
szasanyi
félisten
válasz
Stukker1987
üzenetére
Teljesítmény összesítés valamint fogyasztás összehasonlítás.
GTX480 filmnézés közben 2,5x annyit fogyaszt mint egy HD7850 és a VRAM is kevesebb.
Szerintem nem kérdés. -
szasanyi
félisten
válasz
execute93
üzenetére
Én is teszteltem Sapphire HD7970 3GB kártyát i3-2100 procival, meg láttam ugyanannak (!) a kártyának a teljesítményét ugyanolyan (1080p) felbontásban i7-2600K proci mellett - ~60-65% teljesítményre volt képes az i3 procival.
Ez olyan mintha azért vennél Porsche-t, hogy a városon belül dolgozni járj vele.
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Jól van, azért ne kapd fel nagyon a vizet... az akadozás jól látható ez ténykérdés, mást nem mondtam. De rendben, ettől még nem kell lecserélned a VGA-t.

-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szerintem helyenként akadozik. Milyen órajelekkel üzemelt a 7850?
-
szasanyi
félisten
válasz
akela91
üzenetére
Sebaj, várok tovább. Ez ingyen van, és csalódást sem okoz. Ja, és élettartam garis.
7870 alá nem adom, mivel tuning nem lesz az kell. Az se baj, ha "elavult" lesz, csak olcsón és sok garival legyen az. Mondjuk van itthon egy PS3 meg húszonpár játék, ha nagyon játszani vágyom éppen megoldható. 
-
szasanyi
félisten
Használ-e vki CAP-ot? Esetleg van-e tapasztalat mi a különbség azzal, és néléküle? már ha van egy kártyás rendszernél... Én soha nem használtam, nem is hiányzott de most az új VGA-k, új driverek miatt kérdezem.
-
szasanyi
félisten
válasz
synthattik
üzenetére
Akkor is 40 fölötti, az meg már folyamatos hatást kell(ene), hogy keltsen. De ez minden, csak nem folyamatos.

Mondjuk én nem használom így az sem volt nyilvánvaló számomra, hogy ez AB mérés, mint ahogy az sem, milyen VGA-n fut éppen a játék. -
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nézem azt a videót, és úgy érzem vmi nem OK... az FPS értéke ~130 de mégsem látom simán folyamatosnak a képet. Neked6nektek nem volt ilyen érzésetek?

-
szasanyi
félisten
válasz
kockaharcos
üzenetére
Szóval, mi is az amit nem értesz? - csak azt, hogy miért nem írod le egyszerűen és érthetőn azt amire gondolsz? Nem vagyok gondolatolvasó, de ha ezt az első kommentedben így leírod, nem kérdezem meg mire is próbálsz utalni (áttételesen).
-
szasanyi
félisten
válasz
kockaharcos
üzenetére
Egyrészt vannak túlzó, néha hülye hsz-ek gondolom nem most találkozol ilyennel először. Másrészt az egyik srác 7970, a másik 7850 kártyát hasznát, te meg hivatkozol a 7870 teljesítményére. Most sem érted, hogy én mit nem értek?

-
szasanyi
félisten
válasz
kockaharcos
üzenetére
Elolvastam 2x de sehogy sem értem, mit akarsz mondani.

-
szasanyi
félisten
Max Payne 3 VGA teszteredmények.
-
szasanyi
félisten
Valamelyest azért alakul a HD7870 ára.

-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ezután már csak az a nyilvánvaló lehetőség maradt, hogy tuninggal lenyomtad a GTX680 SLi-t.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szasanyi
félisten
válasz
Vigneau
üzenetére
Ezt nem tudom pontosan, de lehetséges.
Joker94:ezt nagyon nem szeretem... most akkor mi van? Mert ez vagy a tányér görbe, vagy a leves nem egyenes tipikus esete. De az tuti, hogy a te 7850-ed nem jobb mint a GTX680 SLi.

Csucsbicep: ezt konkrétan még nem, de hasonlót igen. Mondjuk valami olyasmit is láttam valahol, hogy 3x több textúrát használ a PC verzió, mint a konzolos változat. Ezt látszik alátámasztani a ~28GB-os telepítő helyfoglalása is. Ahhoz meg kell ám VGA, ha vki teljes pompájában szeretné látni, legalább FullHD felbontásban.
-
szasanyi
félisten
válasz
Joker94
üzenetére
Ezt olvasva most már én is kíváncsi vagyok.

-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
De nem bármelyikkel érték el ezt az eredményt, hanem a Hawk-kal! Egyébként nem tervezem azért köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet, hogy ilyet még véletlenül se vegyek.
-
szasanyi
félisten
Mondtam én, hogy különleges az MSI R7870 HAWK kártyája.
Persze az ára, és a fogyasztása is átlagon felüli, de ez nem is átlagos, kisebb költségre törekvő gamer kártyájának készült. -
szasanyi
félisten
válasz
szijartg
üzenetére
Mint mondtam: az alternatívák és az árak ismertek, a döntés - no meg az ahhoz szükséges buxa - csak a tied.

Én a magam részérő várok, lássuk milyen lesz a GTX660, és lesz-e befolyással az árakra a megjelenése - persze nem azonnal, mondjuk úgy nyár végére. De ez az én véleményem, se 1etérteni, sem így csinálni nem muszáj. -
szasanyi
félisten
válasz
szijartg
üzenetére
Alapvetően nem, de itt nem is helyénvaló a kérdés. Olyan drágák és túlárazottak, hogy egyik sem ér annyit szerintem, csak nemigen lehet olcsóbban hozzájutni. A kérdés az: ki tud-e vagy ki akarod-e fizetni a valag pénzt érte?

Persze az sem elhanyagolható körülmény, hogy mennyiért kapnád egyiket és másikat, azaz mennyivel lenne több a7870? -
szasanyi
félisten
válasz
kucseranor
üzenetére
Sajna egyikre sem tudom a valaszt. Egyelore nagyon dragak, es ezek az ujabb valtozatok megtobbe kerulhetnek.
-
szasanyi
félisten
Hát ez az... most kemény 96GT-vel tolom, és asszem marad is. GTX670 tűnik jobb választásnak, de minimum HD7870 az ami érdekel(ne), alatta esetleg a GTX660 jöhet szóba ha jobban sikerül mint a 7850 (tuning nélkül, én azt nem preferálom).
Így lehet, hogy karácsony körül lesz VGA vásárlás.
-
szasanyi
félisten
Hogyne már! VGA-t akarok venni, de így? Aztán meg beleolvastam a 7970/50 topikban, ott is van probléma szép számban - többek között amit be is linkeltem -, így most elbizonytalanodtam kell-e sok pénzért problémát vennem?
Egyik hsz-ban olvasva azt láttam, hogy ez a villogás (villanás) a GCN sajátos hibája lehet, mikor változik az órajel. Keldor papa pölö azt írta, hogy ezért adta el a 2 db 7970-esté, és váltott GTX680-ra. 
-
szasanyi
félisten
Ez is érdekes, aki még látta: [link]
-
szasanyi
félisten
Én ezt az árazást nem értem ha egyedül maradok sem... új, HD7950 3GB és egy HD7870 2GB között ~11k különbség van, míg a HD7870 és 7850 között ~22k.
Hol itt az ésszerűség? Vagy csak én nem értem? -
szasanyi
félisten
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
IPS (In Plane Switching azaz képsíkváltó), rövid leírás itt. IPS vs TN Panel - elvileg TN monitoron is látszik a különbség.
. -
-
szasanyi
félisten
válasz
MiklosSaS
üzenetére
A technológia lényege az, ha abszolúte nincs használva a gép (!) lekapcsolja a VGA-t, és megáll a veti is. Te viszont böngészel, tehát kell képed adnia a kártyának, vagy akár hwesen gyorsítani ha azt a beállítást nem kapcsoltad ki. Hogy tudna így működésbe lépni a ZeroCore-Power tehnology?

Egyébként úgy tudom, hogy ezt hardveresen tudja, azaz semmi sem kell hozzá, hogy használat nélküli állapotban aktiválódjon. -
szasanyi
félisten
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Most nem azért, de remélem érzed az ezzel kapcsolatos problémát: itt a gondot egyre inkább az jelenti, hogy minél többen nem élnek, hanem visszaélnek a lehetőségekkel. Ezért - ha lehet így fogalmazni -, a kisebbség miatt szív a többség.
Szóval a játékhoz szükséges VGA árának ÁFA-ját visszaigényelni durva - még akkor is, ha az ehhez szükséges kiskapu nyitott (még!). Aztán lehet, hogy jövőre majd azt sem engedik, ami ténylegesen indokolt költség volt.
Nekem mind1, mert én most sem tudok visszaigényelni semmit, így ez már nem romolhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Assassin's Creed: Valhalla
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Te végül jutottál egyezségbe a blacával? Mondjuk nem Te leszel az első ilyen, és nem is az utolsó asszem...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aki hamar és k*va drágán megvette, arról kiderült hiba volt. Mondjuk az AMD-től - szerintem - nem volt vmi korrekt ez az a húzás, hogy a gyengébb eresztést eladta horror árom, aztán bejelenti az optimalizált változatot nagyobb teljesítménnyel ~ugyanannyiért..

Élmény játszani, filmet nézni vagy akár képeket (fotókat) nézni vagy akár netezni is. Egyszerűen gyönyörűek a színek.