- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szasanyi #3294 üzenetére
Nekem is az elmúlt 10.év alatt(mióta létezik a Sapphire) volt kb 60-70.db Sapphire kártyám ebből összesen 2.db ot kellett gariztatnom és mind a 2ő HD4890 es volt egy Toxic és egy Vapor-X Tehát nálam meg pont az ellenkezője mert pl MSi meg mondjuk 20. ból 4.et vagy épp gigabyte aminél még rosszabb az arány mert 30.ból több mint 10.et!
Az most hogy te a marha nagy szerencsétlenségedre belenyúltál pont 2.rosszba nem írható le hogy minden Sapphire ilyen lenne! De valószínűnek tartom hogy azoknál is ennyit szerencsétlenkedtél mint most 78xx nél és ez lett a fizetség érte!
(ne érts félre nem rosszból mondtam) Én megvettem most is a 7850.et megjelenés után pár héttel és még most is azt mondom jobban jártam mind ha most kéne megvennem, mert most meg azóta is csak folyamatosan megy felfelé az ára! Én 59.ért vettem originál újonan 2.év garival! a jelenlegi helyzetet elnézve még jó darabig nem lesz ennyiért! Szóval nem szabad húzni halasztani ha van egy jó lehetőség.... mire újra lemegy az ára(főleg annyira ami neked kedvező lenne) addigra már kifutó széria lesz.. és én már valószínű eladásán fogok gondolkodni nem a vételén....
És megint csak ne érts félre én sem 20.éves 1edül álló vagyok akinek se kutyája se macskája...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest