Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Azért egy LGA1155-ös proci jóval erősebb és keveset is fogyaszt. Másik meg az intrukciós set és maga a proci felépítése sokkalta jobb.
Jó kártyához meg kell a jó proci. Sajnos én már megtapasztaltam. Hiába van jó VGA-m ha a proci nagyon sovány. 2012-ben már a 4 magos proci alap főleg ha sokat játszol. -
seederking
őstag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Üdv
Phenom II 955BE 3.2 ről 3.6-ra húzva használom.Az biztos hogy húzni kell rajta mert sokan tanácsolták,hogy nem biztos hogy alapon kihajtja a karit.Nekem fesz. emelés nélkül megy,szerintem megpróbálhatod alap fesszel 3.6-on.Ha viszi stabilan akkor meg fesszel 3.8-on. -
synthattik
aktív tag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
+1 a 7850 mellett,nekem pont moddolható 6950 volt előtte,melegedett ezáltal hangos is volt és közel sem volt annyi potenciál benne ,mint a mostaniban.
Kb ugyan azt a teljesítményt kapod mint a 69-es szériánála a 7850-ben ,csak kevésbé melegszik ,meg fogyiban kedvezőbb.
Milyen fajtát néztél?Nekem sapphire van az über halk,azt csak ajánlani tudom. -
DanielXXXV
nagyúr
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Referencia 6950 nagyon hangos terhelés alatt és a moddolás szerintem nem éri meg, mert nő a hőtermelés és fogyasztási. Legjobb, ha simán tuningolod, mert a plusz shader alig jelent vmit. A 7850 alapon 6950 szint, de sokkal nagyobb potenciál van benne, akár a sima 7950 is befogható vele. Mindenképpen 7850-et venném, ha már egyszer kiadsz ennyi pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kutya topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi