Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Pár hónappal ezelőtt nem téged győzködtelek, hogy vegyél legalább 8 Gb-ot ? Váltig állítottad, hogy elég a 4 ?

-
=HG=
addikt
válasz
zserbox
üzenetére
Nekem is voltak fenntartásaim, mielőtt felraktam.Szeretem a már kiforrott oprendszert használni, ez ugye meg elég friss még. Belefuthatsz esetleg driver problémába (nekem is sikerült) de összességében teszi a dolgát. Én semmi negatívumot nem tapasztaltam játékoknál sem. Még a netbookon is nagyon jól megy, sokkal gyorsabbnak érzem..
(#17765) BomiBoogie : Terjesztem! ....És Zk is !.....

-
=HG=
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nyilván nem "csak" driver gond, de szerintem is sok embernek valami ilyesmi gond lehet.(Én is már írtam, hogy win7 alatt ugyan ezzel a konfig-al volt BS szerű élményem, win8 alatt semmi. Akkor az enyém meggyógyította magát? Nyilván vannak hibás kártyák is.
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Eddig is erre tippeltél ! Úgy látszik beigazolódik. Egyébként nálam sincs fenn a hang driver, csak a win8-é, és nálam egyáltalán nincs BS

-
=HG=
addikt
Előre látom: Mire hazajövök, lesz vagy 200 comment !

-
=HG=
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nekem se túl gyakran csinálta, tényleg pár alkalommal, de nálam egyértelműen nem hardveres hiba volt..
-
=HG=
addikt
Paranoiások vagytok, és szivatjátok magatokat! Ha valaki valami hibát tapasztal, itt már mindenki BS-t kiált!
Jaj, megint BS ! Mint valami mumus... Nyáron mindenki a sapphire kártyákat ajánlotta...esetleg asus...
Most pedig: úristen, szar sapphire mind rossz,mert BS-ezik! Ja, meg már az asus is kezd szar lenni.
Ugyan már!!!! Ezt Ti sem gondoljátok komolyan!
-
=HG=
addikt
Én is úgy gondolom, mint -=Zk=- fórumtárs, hogy a BS vagy driver, vagy user hiba. Mint korábban írtam win7 alatt nekem is volt hasonló jelenség a kártyámmal pár alkalommal.. Mióta win8 van fent, azóta semmi...Nem hinném, hogy a kondik megjavultak volna...(#14921) DroiDMester is megírta, hogy a nála járt saphire kártyák nem voltak BS hibásak. Akkor most mi van ? Valaki van itt akinek garizták már ez miatt a kártyáját ?
Illetve win8 alatt kapott már valaki BS-t ? -
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Most hogy így emlegetitek nekem is csinált valami BS szerűséget win7 alatt 1x-2x, de win8 alatt még nem.....
Ez inkább valami driver hiba lehet, mint ahogy Te is mondod.... -
=HG=
addikt
válasz
BRIKLY
üzenetére
Nekem sem volt"baj" az alaplappal, de ugyan azt a jelenséget írtad le, mint ami nekem volt...Egy próbát megér, hogy odateszel egy ventit nem ? Nekem 56 C-ig semmi baj, 58-nál akadás. Ahogy hűtöttem megszűnt. Nálam tuti ez volt a gond, bár először én is a vga-ra gyanakodtam...Azóta is ua. a vga-m van.
(#14655) miresz : +1 alaplap vrm ((#14642) =HG= )
-
=HG=
addikt
-
=HG=
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Nem vagyok anyanyelvi szinten angolból, de a teszt ha jól értelmezem nem multi-val született. Itt a fórumban többször leírták, hogy az igazi kihívás a vga-nak a multi...FHD-ban kb 1,3-1,4 GB-ot bekajál...
-
=HG=
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Nem jól! Ha megnézed pl BF3 teszt-nél 2.grafikont, ott látszik, hogy mennyire beesett az fps a 2Gb-os verzióhoz képest, mert elfogyot a vram... Kisebb felbontásra elég, de FHD-ban kevés...max élsimítás stb kikapcsolásával..
-
=HG=
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
-
=HG=
addikt
Bár nem teljesen értem, hogy mit írtál, de mondjuk elfogadom, hogy becsapja Fps mérési értékét, de akkor mivel lehet mérni, hogy mit jelent egy-egy játékban, ha Fps értékeket hiába nézem... Egyébként amit írtál képkockasebességről, az csak az egyik módja virtunak, a vsync "javítása".A másik, ami jobban érinti Fps értékeket az ugye a "Performance mód"...
-
=HG=
addikt
No: Feltettem a VirtuMVP-t, hogy megnézzem mit tud. Lefuttattam egy Heaven tesztet és nagyon érdekes dolgot tapasztaltam. A vga teljesen alapon, tehát gpu és memo is. Heaven maxFps:100 minFps:37 Fps:48 score:1280 Bekapcsolt virtuval: maxFps: 177 !!!!!!!!! minFps:27 Fps:46 score 1180.
Már fáradt vagyok, majd holnap jobban meglesem, de létezik, hogy maxFps-en ennyit dob ? Mert elég brutális.
Ha igen, akkor a többi értéknél miért nem jelentkezik valamennyi növekedés?
Próbálta már ezt a VirtuMVP-t valaki ? -
=HG=
addikt
válasz
kucseranor
üzenetére
Ez megvolt ?
-
=HG=
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Én olvastam !
(És ha nem vitte volna el a Mikulás a zsebpénzem, már venném is ) -
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Bár nekem szerencsém volt, még nem szívtam meg egy bolttal sem, csak kíváncsivá tettél hol korrektek.
De szerintem sok múlik a vevő hozzáállásán is egy gariztatásnál . -
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Érthető, csak ez itt a reklám helye : Hol?

-
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
?
-
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Csatlakozom! Nekem is az elsó vga-m s3 Trió volt, és az akkori egyik legnagyobb vincsit vettem :seagate 4,3 GB...a gatyám is ráment !

-
=HG=
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Minden nap jön egy újabb... Nem uncsi már ?

-
=HG=
addikt
válasz
seederking
üzenetére
H be van kapcsolva Vsync, akkor lefelezi a 60-at ha a moncsid pl csak 59 Hz-es képfrissítést tud ( De majd itt a hozzáértőbbek elmondják) Tehát normális a beton 30 is.
-
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Amikor én vásároltam akkor SAPPHIRE Radeon HD7850 OC-t javasoltál nekem! Megvettem, azóta sem hallom, hogy benne van a gépben...Hőfok ?...Nem is foglalkozom vele....nem kell....
A többit nem ismerem, de ezzel tökéletesen meg vagyok elégedve... -
=HG=
addikt
-
=HG=
addikt
"1. § (1)2 A rendelet hatálya arra a szerződésre terjed ki, amelyet fogyasztó és vállalkozás köt egymással termék, illetve szolgáltatás értékesítésére irányuló, a vállalkozás által működtetett távértékesítési rendszer keretében olyan módon, hogy a szerződés megkötése érdekében a vállalkozás kizárólag távközlő eszközt alkalmaz (távollevők között kötött szerződés)."
Én megpróbáltam elmagyarázni, de nekem tök mind1 hogy értelmezed !
Benne van a nevében : Távollevők között !!!! Ha oda mész, nem vagy távol !!!
Bár tőlem eléggé 
-
=HG=
addikt
Egy webshop oldaláról. Egyébként itt elolvashatod a törvényt. Rögtön az első paragrafusban benne van, hogy akkor érvényes, ha kizárólag távközlő eszközön történt a szerződéskötés ! Teljesen logikus: megrendeled, nem azt kapod amire gondoltál, és visszaküldöd.(Távollevők között kötött szerződés) De ha személyesen veszed át, akkor már meg tudtad tekinteni, hogy azt kaptad amit rendeltél. Tehát mintha bementél volna a MM-ba....
Bocsáss meg, de azért mert egy webshop oldalán írják, nem feltétlenül félrevezetés. És mint írtam, teljesen logikus.... Az hogy Te hogy gondolod, az más kérdés. -
=HG=
addikt
Rosszul tudod, ha személyesen, akkor buktad a 8 nap indok nélküli elállást
"Az elállás joga
A Megrendelő az 17/1999 Korm. rendelet 4. §-a alapján -kiszállítás esetén- jogosult az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól.
Az elállási jog csak a házhoz szállítással átvett termékekre vonatkozik. Amennyiben az árut személyesen veszi át, az ügylet "normál" vásárlásnak minősül, így nem tartozik a távollévők között kötött szerződések körébe." -
=HG=
addikt
-
=HG=
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Hidd el, ha benne van a 8 GB, akkor azt használja is a gép! Ha csak 4, akkor sokkal többet ír lapozófájlba, ami ugye nem gyorsabb mint a DDR. ....És most tényleg nem drága a memó, úgyhogy ha teheted vegyél még bele.
A mai rendszereknél az hogy duálban megy, már max 3-4%-ot hoz csak a konyhára. Sokkal többet számít a mennyiség..(Mint a fiataloknál! Idősebbeknél a minőség !
) -
=HG=
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Friss beszerzés ? Jó kis cucc, csak a memóriát eg.y kicsit keveslem...szerintem kéne a 8 GB oda!

-
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Vajon miért kellett erre ennyit várni ?
De azért juppííííí!! 
-
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Sajnos most már elpidásak, így memó tuning felejtős....
-
=HG=
addikt
Éppen ezt írtam, hogy zero cor-t nem a win csinálja, hanem a vga! Ezért nem win beállítás kell hozzá ! Máskülönben bármelyik eddigi vga-n is lett volna venti leállítás...(gondolom én)
Edenyke ! Ne idegeskedj! Előbb idéztem mit írtál ! ( Az egy dolog, hogy mire gondoltál, amikor írtad...)
-
=HG=
addikt
Ezt írtad: "beállítottam, hogy a win 5perc tétlenség után kapcsoljon ki".
Szerintem nem kell win-nek alvó módba lennie(készenlétbe). Szerintem kifejezetten a vga csinálja ezt a zero cor-t, nem windows beállítás. Nálam 12.8 driver van fent, és semmit nem kellett állítgatni, alapból csinálja...Ja, és nem röfög indulásnál...(Bár nekem 7850-em van) -
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Én értelek, csak arra gondoltam, ha sokan írnak 1 bizonyos kártyárol, akkor a leendő tájékoztatást igénylő user-nak megint egy kész regényt kell elolvasnia, hogy dűlőre jusson. Ha kevesebb, de lényegre törő hozzászólás van, akkor könnyebb átfutni. De szerintem te is így gondoltad !

-
=HG=
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ez igen jó ötlet ! Csak arra kéne vigyázni, hogy ne legyen nagyon sok hozzászólás, hanem inkább kártyánként pár db, és az lényegretörő, valós infókat tartalmazza! -
=HG=
addikt
válasz
EvilSymbol
üzenetére
Majd szólj, ha megtaláltad, én addig relaxálok !

Jake88 eltűnt..lehet, hogy megjavult a kártya, mi meg itt görcsölünk...

Vagy tényleg csak be volt lőve !! -
=HG=
addikt
válasz
EvilSymbol
üzenetére
Vízszintes csíkot nem látok ( max a padlóburkolat fugáját) pedig már képkockánként végignéztem ! Feladom, jojózik a szemem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EAFC 26
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Okos Otthon / Smart Home
- BMW topik
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem hinném, hogy BF3 multinál FHD-ba langyos ...
(És ha nem vitte volna el a Mikulás a zsebpénzem, már venném is )