Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elolvastam a törvényt, és sehol nem látom benne az átvétel módját szabályozva. a szerződés pedig akkor jön létre, amikor megrendeled az árut, és a webshop visszaigazol. ami utána történik, az mindegy.
én azt írtam, hogy ha egy webshop oldalán írják, akkor nem mérvadó, nem pedig azt, hogy félrevezetés. mint tudjuk, minden szentnek maga felé hajlik a keze - és ebben az esetben is ez bizonyosodik be.
-
lowzor
veterán
Szvsz mikor a futár meghozza, akkor is meglátod, hogy mit küldtek és ha nem azt, akkor nem kötelező átvenni. Ha átveszed, az azt jelenti, hogy elfogadtad azt, amit küldtek, tehát tök olyan, mintha a boltban vennéd át személyesen.
Kb nem is erről szól ez, hogy ha nem azt küldik, akkor visszacserélhesd. Ezt a 8 napos visszaadás lehetősége nélkül is kötelező megtenniük. Ez azért van, hogy ha nem tetszik/ nem felel meg, vagy valami hasonló, akkor visszaadhasd.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest