- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
elolvastam a törvényt, és sehol nem látom benne az átvétel módját szabályozva. a szerződés pedig akkor jön létre, amikor megrendeled az árut, és a webshop visszaigazol. ami utána történik, az mindegy.
én azt írtam, hogy ha egy webshop oldalán írják, akkor nem mérvadó, nem pedig azt, hogy félrevezetés. mint tudjuk, minden szentnek maga felé hajlik a keze - és ebben az esetben is ez bizonyosodik be.
-
lowzor
veterán
Szvsz mikor a futár meghozza, akkor is meglátod, hogy mit küldtek és ha nem azt, akkor nem kötelező átvenni. Ha átveszed, az azt jelenti, hogy elfogadtad azt, amit küldtek, tehát tök olyan, mintha a boltban vennéd át személyesen.
Kb nem is erről szól ez, hogy ha nem azt küldik, akkor visszacserélhesd. Ezt a 8 napos visszaadás lehetősége nélkül is kötelező megtenniük. Ez azért van, hogy ha nem tetszik/ nem felel meg, vagy valami hasonló, akkor visszaadhasd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged