Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GergoHD
tag
válasz
gyuszaa
üzenetére
Köszi már olvasom igen azt akartam írni csak nagyon a feszültség járt az eszemben

Ja és még egy kérdés ha megrendelem a videókártyát meg ugye hozzá az új 550 vagy 500W-os tápomat akkor azt a videókártyával együtt betehetem ugye? Attól nem lehet baja ha éppen egy ideig 1-2 nap 3,4GHz-n jár a proci? -
GergoHD
tag
-
GergoHD
tag
Oké akkor végül is merik gyártótól javasoljátok kb. 62k-ig? Vagy melyiknél volt a kevesebb BS-es eset? Processzort még nem tuningoltam nem is nagyon merek hozzányúlni és ezért nem szeretnék olyat venni amihez sokat kellene húzni a processzoron. Ja és a 7850-esről tényleg lebeszéltek még az olcsóbbról is?
Ja és köszönöm a gyors válaszokat.
-
GergoHD
tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Igen ezt már énis néztem hogy a drágábbik árából már lehet kapni 7870-est is. Az 1 baj amiért nem nézelődtem a 7870-esek között az az hogy egy Phenom 2 x4 965 BE-m van és olyanokat olvastam hogy nem hajtja ki és ezért maradtam a gyengébbiknél.
És még az a probléma hogy a maxiális keret 73E Forint és mellé még kb 13E-ért egy tápot is kell vennem. -
GergoHD
tag
Sziasztok
Szerintetek melyik kártya a jobb választás?
http://ipon.hu/webshop/product/msi_r7850_power_edition_2gd5_oc_hd7850_2gb_gddr5_pcie_/216220
vagy
http://ipon.hu/webshop/product/msi_r7850_twin_frozr_2gd5_oc_hd7850_2gb_gddr5_pcie/203440
Mert már durván egy hónapja vacillálok közöttük. Nem tudom megéri-e ez a 5000 Ft-os ár különbség azért hogy 50Mhz-vel magasabb órajelen jár a GPU, a Twin Frozr IV-es hűtés van rajta, a reklámok szerint jobban bírja a tuningot és könnyebben tuningolható, indulásnál vissza felé pörögnek a ventik hogy kifújják a hűtőborda közül a port, és számomra szebb a kinézete.
Még egy utolsó kérdés hogy a 2 változat közül melyikből volt több BS-es változat mármint ha ezeket megkülönböztetik ilyen szempontból?
Köszönöm a válaszokat előre is. -
GergoHD
tag
Erre a kártyára volt BS probléma itt fórumon ? Mert ilyet szeretnék venni és nemtudom hogy az msi-k mennyire hajlamosak a BS-re.
-
GergoHD
tag
válasz
seederking
üzenetére
Oké majd még gondolkozom rajta még annyi kérdés hogy egyenlőre a processzoromhoz ha veszek egy 7870-et akkor az kb csak a 7850 szintjét fogja nyújtani addig ameddig nem tuningolom fel a procimat vagy veszek egy őjat?
-
GergoHD
tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Köszi

-
GergoHD
tag
válasz
miresz
üzenetére
Köszi a választ

Hát igazából a lehetőségem meglenne húzni mert van egy CoolerMaster Hyper 212Plus cpu hűtőm csak az a probléma hogy nem értek a tuningoláshoz főleg a processzoréhoz meg nem is merek hozzányulni nehogy valami galiba legyen. Ha tudnál linkelni valami leírást ahol szájbarágósan leírják mit hogy kell azt nagyon megköszönném.
-
GergoHD
tag
Sziasztok
Videókártya vásárlás előtt állok és kondolkodtam a 7870-esben (MSI) de sokhelyen olvastam hogy az AMD Phenom II x4 965 nem birkózik meg vele ez igaz? Mert ha tényleg így van akkor maradok a 7850-nél.
A black screenről már olvastam hát egy kicsit félek tőle de azt irták hogy már javították a dolgot csak a régi kártyák hibásak (bocsi ha ez hülyeség de énis csak úgy olvastam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi