Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Tomix24
üzenetére
Azon már túl vagyunk, de az sem tökéletes. Alább láthatod az eredményt, DE a FRAPS eközben a közelében nem volt a 20FPS-nek. Akkor ez mi?

Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2012-09-23 at 09:51:40
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================
Average FPS: 41.6
Minimum FPS: 20.4
Maximum FPS: 282.7
Operating System: Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
System RAM: 8156MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-2500 CPU @ 3.30GHz
Number of Cores: 4
GPU Name: AMD Radeon HD 7950
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1140
Dedicated VRAM: 3047MB
Resolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
szasanyi
félisten
válasz
seederking
üzenetére
-
szasanyi
félisten
válasz
seederking
üzenetére
F1 2012 esetében beépített benchmarkot használd lécci, kíváncsi vagyok rá 1080p-ben, maximális grafikai részletességgel mit mutat.
-
szasanyi
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
A zaj megítélése szubjektív, kár vekengeni rajta bárkinek. A refhűtő abból a szempontból, hogy a legkevésbé fűti a házat belülről, valóban a legjobb. Tehát itt leginkább az a gond, kapsz-e refhűtős 7850-et?
Én sehol sem láttam árlistában, csak 7870-et, de azt se sokat. -
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Különösen, hogy a GPU stock 800Mhz helyett gyárilag 900Mhz-en jár.
És ennek ellenére is minimálisan kisebb a maximum fogyasztása mint a ref. 7950-nek. Tényleg jól sikerült SAPPHIRE-nak és bízom benne, hogy később sem lesz gond vele. -
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
No, akkor megcsináltam ahogyan mondtad. Bár akkor is terhelve volt a GPU, de ez így tuti:
Ez pedig a GPU-Z LOAD csak a képméret nagy volt, így ezt csak ilyen módon tudom megmutatni. Tehát ha jól látom a LOAD GPU feszültség max. 0.959V

-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
szasanyi
félisten
Igen, ez valószínű. De az előzőek alapján éppen az a lényeg, hogy ha vki belenyúl egy olyanban ami mégsem és csak a gyári alapórajelen kifogástalan az így járt, panaszra ok, lehetőség nincs. Bár szvsz nincs sok értelme nonOC-t választani 1-2k plusz ellenében, arról nem szólva amit előbb linkeltek, azaz az OC olcsóbb.

smiti: Viginél megtalálod amit csináltam, az árkategória miatt inkább azzal hasonlítsd össze. Éppen ezért a HD7870 eredmények összehasonlításnál ne felejtsd el, hogy az ~20k-val kerül kevesebbe.
-
szasanyi
félisten
Nyilván, ha egyszer meghibásodott (és nem tudják kimutatni a felhasználói hibát, felelősséget) akkor mást nem tehetnek. Ez egyébként sem őket - mármint a kereskedőt, üzletet) terheli ez, hanem a gyártót, így ők csak közreműködők ebben. A lényeg az, hogy magasabb és stabil órajel az amire nincs garancia a nonOC kártyáknál, míg a gyári OC esetén arra is kiterjed a gari, hogy a gyárilag emelt órajelen stabil-e a kártya. Gbors kollégai s erre gondolt sztem.
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Igen, hát ez már nyilván elfogadhatóbb és ilyen áron inkább lehet alternatíva.

-
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Szerintem is, csak hát az ára borsos és +15k-val nem jobb egy SAPPHIRE HD7870-nél - árak.
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
A hűtés nagysága és a hőcsövek száma elsősorban az MSI másodsorban a SAPPHIRE kártyákon látható jól, az ASUS esetében nem ilyen szembetűnő,. Egyébként nem kell olyan sokkal több hőt elvezetni a 7870-ről sem. A SAPPHIRE HD7870 OC ~66k-ért szvsz a legjobb vétel - van is itt egy teszt róla.
Használd a keresőt (jobb felül) pls, ne én keresgessem már ki a téged érdeklő információkat!
-
szasanyi
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
Attól függ mennyire vagy érzékeny a zajra. Az MSI TFIII hűtője is jó, de nem a leghalkabb (ennek megítélése nagyon szubjektív) és magasabb hőfokokat írtak le, mint pölö a SAPPHIRE esetén. Egyértelműen az ASUS DCII v2 hűtőjére igaz a leghalkabb jelző, míg a SAPPHIRE hűtőjének "zörgéses jelenség" már le lett írva, és senkinek sem szimpi. Szerintem mind3 HD7850 1db 6PIN tápcsatlakozót igényel.
Egyébként ez esetleg ez jobb vétel, és a nagyobb hűtő mind2 kártya esetében jobb is mint a 7850-re szerelt változat!

-
-
szasanyi
félisten
A CF és az SLi is olyan messze van a tökéletestől, nem is értem miért gondolkoztok ilyenben. Több topikban nem győzi az ember végigolvasni a sok küszködést, problémát a kétkártyás rendszerekkel - és akkor ott a melegedés és a fogyasztás, ami szintén rosszabb emiatt.
Ha ennyi pénzed van, akkor miért nem veszel egy erős VGA-t, ami önmagában is elég? Sok bosszúságot és kínlódást spórolnál meg, az egyszerűségről nem is szólva.
-
szasanyi
félisten
Szerintem gyönyörű képe van, a legjobb befektetés volt eddig az összes hw vásárlásom közül.
A fiamnak - mert a 2. neki vettem - már fel sem tűnt igazán mert hozzászokott, de mikor hazajött hétvégén és a Lenovo Z575Am után használta, azért megjegyezte mekkora és milyen jó képe van!
Meg persze a haverok is, akik feljönnek hozzá, mert a szülők általában nem hajlandóak ennyik áldozni a kamasz fiúk játékára. -
szasanyi
félisten
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Tudom, hogy igazam van! És ezt nem nagyképűségből mondom, hanem az alapján amit leírtam.
És nem kezdenek jó áron lenni ha nem már jó ideje jó áron van IPS monitor, már-már azt lehet mondani, hogy relatíve olcsón is ki lehet fogni egy-egy példányt. Csak, hogy alátámasszam ezt: én ~1 éve vettem a második DELL U2311H monitoromat (nem véletlenül ám) 50k-ért újonnan, bontatlan dobozban. Ennél szerintem se jobb, se nagyobb nem kell PC-hez egyátlagos felhasználónak (vagy gamernek).Edenyke #4902: lehet, hogy peched volt. Amúgy az előző kérdésed a hőfokkal kapcsolatban: szerintem az normális LOAD hőmérséklet. Sokallod, kevesled?

-
szasanyi
félisten
Miért használtok még analóg monitort? Tényleg nem értem, mert már jó áron vannak 23" IPS monitorok, nem beszélve a még olcsóbb, TN+film paleles monitorokról..
Nekem úgy tűnik, hogy az userek nagy része nem sajnálja a zsetont a drága SSD-re, a még überebb CPU-ra, a brutál és szintén drága VGA-ra, miközben csak a lényeg nem látszik egy jó megjelenítő hiányában. A húszonharmincezres házakról nem is szólva...
-
szasanyi
félisten
Ez igaz, és ott nyilván nagyobb különbségeket mutatott volna a leggyengébb és legerősebb CPU mellett. Csakhogy 7850 OC-ről beszélünk, nem 7970 vagy 7950 OC kártyáról, így az a különbség is jóval kisebb lehet.
Mindazonáltal azt egészen biztosra veszem: a srác előző, i5-2500K procija helyett egy i7-3770K sem hoz javulást HD78xx kártyánál. Egyébként meg ki használ ilyen VGA mellé kétmagos CPU-t? Kábé senki, szóval az - a szélsőség, ha úgy tetszik - nem is mérvadó.
-
szasanyi
félisten
válasz
fagylalt
üzenetére
Ez nem hit kérdése. Természetesen az a CPU hosszú távra is jó, és más területen többet is profitálsz majd belőle! Én csak azt mondom, hogy egy ilyen erős procival sem lesz jobb a grafikai teljesítményed egy 78xx kártyával, 1080p-ben. De itt egy másik teszt, ahol már HD7970 VGA és több, némileg különböző CPU-kkal hajtva és tesztelve.
Minimális különbségek vannak, de 1080p-t többnyire semmi. És ez sem 7850/70, ami jóval kevesebb adatot képes feldolgozni és megjeleníteni, kvázi sokkal gyengébb CPU-val is hozza a maximumot amire ebben a felbontásban képes. Ajánlom figyelmedbe még a végszóban szereplőt mondatot: "Remember, once you pass 1920x1080/1200 the GPU is almost always the bottleneck, not your processor." -
szasanyi
félisten
válasz
fagylalt
üzenetére
Ha FullHD felbontást használsz, a gyorsabb CPU nem eredményez majd több FPS-t. Nézd meg ezt a tesztet, ahol HD7950 3GB OC (!) kártyánál tesztelték a teljesítményváltozást különböző CPU-kkal.
mrhitoshi: miért is nem lepődök meg...?

-
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Lehet, hogy sok itt a hallássérült?

-
szasanyi
félisten
Meg lehet próbálni, és ha jól látom helyben van. Két gondom van, amit mondtam: mi miért nem látjuk, illetve ha ott nem reprodukálódik a hiba akkor csak időhúzás, és visszakapja ugyanazt. No, de erről ennyit, majd a tulaj eldönti meddig (és mivel) próbálkozik még, és mikor viszi gariztatni.

-
szasanyi
félisten
Nekem mind1, de én biztosan nem postáznám - vagy vissza nem vinném - addig, amíg mindent körül nem jártam, le nem teszteltem. Persze, pofon vágni nem fogják, és a további garancia lehetősége sem vész el nem is arról van szó. De tudom, hogy egyes esetekben a jogos, megalapozott garanciális igény esetén is mennyi pöcsölés, időhúzás van alkalomadtán, tehát inkább ezért mondtam.
-
szasanyi
félisten
Szerintem is fölösleges - és lehet akár költséges is, de mindenképp macerás - garanciális ügyintézést kezdeményezni amíg minden téren be nem bizonyosodott, hogy a problémát hw hiba okozza.
Mit fog mondani, mire fog hivatkozni? Erre az egy játékra, amihez belinkeli ezt a videót amin senki semmit sem lát?
Jake88: drirectX frissítés és driver csere volt már? Mert ugye ilyen jellegű, szoftveres oka is lehet. Esetleg VSync be- kikapcsolás nem változtat nálad?
-
szasanyi
félisten
Elég jó monitorom van (DELL U2311H) és mint mondtam: szemüvegben, teljes képernyős 1080p felbontásban néztem.
DroiDMester: Ezek szerint mégsem az én szemem romlott meg ennyire.
Ez az "MSI bölcsesség" nagyon hiányzott! De most komolyan, ne tegyetek már ilyen óriási blőd kijelentéseket - ha hiteles szervizadatok nem állnak rendelkezésetekre - , mert lehet olyan aki komolyan veszi.
-
szasanyi
félisten
válasz
belinho
üzenetére
Valamit mintha félreértettél volna: én nem győzködlek, hogy vegyél Sapphire kártyát! Azt veszel amit akarsz, ott ahol akarsz és annyiért amennyiért... megkapod.
De azért azzal jó, ha tisztában vagy: bármit veszel és bármennyiért, egyikhez sem jár 100% meghibásodás elleni garancia. Sem gyártót, sem típust nem tudsz mondani amelyiknél nem fordult, fordulhat elő meghibásodás. -
szasanyi
félisten
válasz
belinho
üzenetére
De igen, így van. Csak egy apró hiba meg a tönkrement VGA között igen nagy a szakadék. Sőt, mint láthatod - bár nem ez volt a célom - ennek ellenére most is Sapphire kártyám van amivel eddig nagyon elégedett vagyok. Remélem később sem ismétlődik meg az előző pech és meghibásodás!
. -
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Most már kíváncsi vagyok mit csinálsz akkor, ha vitatkozni szeretnél? Minden felkiáltó jel után bráner smileykat raksz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha ventiprofillal emeled a fordulatot és a zajszintet (a kettő mindig együtt jár, csak a mértéke lehet eltérő), ugyanott leszel mint a TFIII kártyát vettél volna - csak az alapból ilyen, +1 év garival és csak 50Mhz különbség van. A gond ott kezdődött, hogy a kérdésre egy kérdésben nem szereplő VGA-ra voksoltál, majd ecseteled a PCS+ 7850 tapasztalataidat szemben a 7870-nel.
torma1981: szerintem meg nem jó, ha 70 fok fölé megy a VGA hőfoka. És nem azért, mert a jövő héten tönkremegy. Azt meg nem értem, miért lenne jobb választás -1 év garral, ha manuális beavatkozás kell a jobb hőfokhoz - nyilván zajosabb üzem mellett, ahogy már mondtam.
Azt főleg nem értem, miért nekem magyarázzátok ezeket, mikor én nem akarok sem ilyet, sem olyat venni, ráadásul nem állítjátok párhuzamba az előnyöket és hátrányokat sem. -
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Bizony meleg, gyári beállításokkal simán megugrotta a 70+ fokot! A TFIII sokkal hatékonyabb hűtés, szvsz ez nem kérdés. Persze manuálisan biztos lehet vezérelni de az egy másik történet, és ha 10 fokkal lentebb hűtöd ilyen módszerrel az sem nem marad hangtalan az tuti. Igazából csak a PCS+ 7950-re került az a kétcooleres hűtő, ami igazán jó és halk is egyben.
Vagy van Vortex2 hűtéssel is, ami brutál jó, de kimondottan zajos ehhez képest - az még magasabb gyári órajelekkel operál, de persze drágább is. Mindenki döntse el, hogy a zaj és a nagyobb melegedés közül melyik a számára kedvezőbb. -
szasanyi
félisten
válasz
fagylalt
üzenetére
Ez nagyon szubjektív, de az biztos: a ref. hűtéstől sokkal jobb, és halkabb. Ha zárt házban van a géped (mondjuk szgépasztal alatt/mellett) és nem hangtalan (vízhűtés, és/vagy extrahal táp és ventik) akkor az sem biztos, hogy felfigyelsz rá. Ha vájfülü vagy, és csak az a csendes aminek nincs hagja, akkor ne vedd meg.

-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Én is, de az nincs a listában! Viszont azért azt is tudni kell, hogy a halkságáért cserébe a LOAD hőfoka magasabb, mint a ref. 7870-é.

-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nézd én nem akarok belebonyolódni ebbe a témába, és saját tapasztalatra sajna nem tudok támaszkodni. Két dolog viszont biztosnak tűnik: aki tesztelt SSD-(ke)t 99%-ban azt mondta, hogy az SSD a betöltési időn kívül lényegében nem változtat semmit a játékok futtatása közben. A másik, hogy az előzőekben mutatott teszt szintén megakad ami ugye SSD-ről futott - akkor erre vajon mi lehet a magyarázat, ha az van amit Ti mondtok és próbáltok bizonygatni az SSD vs. FPS témában?
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Tessék, ez egy alapórajeles teszt az összehasonlítás kedvéért.

(#4309) sakal83: ezt nem nagyon értem. .. mivel, és mi 33?

EvilSymbol: na, ezt nem gondoltam. Nemrég volt erről szó, amikor mondtam is, hogy nálam nem akad (pedig nincs SSD-m). Az más vélmény szerint (amit én nem vettem komolyan
) a VGA-nak semmi köze a minimum FPS-hez, inkább az SSD fontosabb. 
-
szasanyi
félisten
válasz
EvilSymbol
üzenetére
Igen, van ilyen - valakinél ez javít, van mikor nem. Gondolom nem SSD-ről futtatod, mert az szintén javít (vagy meg is szünteti) ezt a problémát... sajna nem tudom pontosan, mert az SSD sajátosságai + ára miatt még nem szántam rá magam (meg a buxámat sem).

MOD - sakal83:: nem, ez 1db HD7950 OC eredménye.
-
szasanyi
félisten
válasz
EvilSymbol
üzenetére
Valóban, de ha az Új kép feltöltése a szöveghez részt használnád és feltöltöd ahogy kell, akkor erre nincs szükség.
Fórum használat, alapfok.
Amúgy az eredmény jó csak a min. FPS gyatra nagyon, gondolom egy vagy több helyen nálad is meg-meg akad a teszt valamiért. Próbáld úgy, hogy elsőre hagyod simán lefutni, és amikor újrakezdi akkor nyomj egy F9-et. -
szasanyi
félisten
válasz
EvilSymbol
üzenetére
Ezt írásvetítővel, falra kell vetteni? mert én máshogyel nem olvasom az tuti. Persze a számokat látom, de hogy a teszt beállításai milyenek...

-
szasanyi
félisten
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Elképzelhető az is bár lehet, hogy az meg tuningban lesz már gyengébb. Nem tudom. Ahogy látod fix ventivel (átalakítóval, alaplapra dugva) kiküszöbölhető a probléma, ha annyira zavaró lenne. Én inkább a PowerColor PCS+ kártyáját javasoltam volna. Tudom, eső után...

torma1981: én nem fogadnék rá nagy összeggel, hogy emiatt tutira cserélik garban a VGA-t. Persze ez nem biztos, nem ismerem a gyártó álláspontját.

-
szasanyi
félisten
válasz
Keksz03
üzenetére
A GTX660-Ti nagyon le van butítva, hosszabb távra nem szabad olyat venni - ráadásul most jelent meg így az ára is biztosan esni fog még, szvsz nem érdemes gondolkodni rajta. Az, hogy most még viszonylag jó szerepel (bár sztem közel sem annyira mint az ára indokolná), nem jelenti azt, hogy később az új játékokkal is megbirkózik jó FPS-esek mellett. Ha mindenképpen NV kártya kell, GTX670 alá ne add - bár azoknál is kérdéses a komplex GPU számításokra alapozó játékok sebessége. Csak hát az ára ugye...
-
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Értem, sajnálom.
-
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Te hogyan állsz VGA ügyben, nincs még változás?
-
szasanyi
félisten
válasz
adamssss
üzenetére
Amit linkeltél az már egy felvett videó nem? Nem letölteni kell az anyagot (mint a HD filmet például) és úgy lejátszani?

MOD - a Yuotube videó nekem is megy de az szvsz nem mérvadó, ráadásul a kijelző is lényeges. A lényeg az, HA letöltöd és lejátszod, akkor mit látsz. De vmi azt súgja, nem töltöd le.

-
szasanyi
félisten
Az olcsó relatív, de ezek vannak.
-
szasanyi
félisten
Hehe... szerinted ezek a hivatalos, bruttó árak?

torma1981: sejtettem, de egyébként nem én kérdeztem.
Ami még fontos az árán kívül, hogy ilyen áron hova és mennyi időre szól a garancia. De ez a persze Te dolgod, csak hangosan gondolkodtam, mert én azt is ugyanolyan fontosnak tartom. -
szasanyi
félisten
válasz
seederking
üzenetére
Ez általában igaz de vannak játékok ahol olyan érzésed van, hogy mégis lassú ilyen framerate mellett. Meg hát az sem mind1, hogy a 30-40FPS közötti érték minimum vagy átlag FPS, mert biztosan csak az előbbinek lesz jó.

Ööööö... most ugrott be, hogy ez nyilván hülyeség. Ti. elfelejtettem, hogy a videókártyának semmi köze a minimum FPS-hoz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
DCII elég jó így nem hiszem, hogy szükség lenne a cseréjére. Ha mindenképp hűtőcserében gondolkodsz vegyél olcsóbban referencia kártyát.
A választás árfüggő, néz meg a különbségeket (az általad elérhető) árban és teljesítményben, és válaszd a jobb ár/teljesítményű VGA-t: 7850 -> 7870 -> 7950 Már nem vagyok naprakész, mert választottam így nem követem tovább az árakat, de sajna pont a 7870 volt a leggyengébb ár/teljesítményű a trióból én végül ezért is nem azt vettem. -
szasanyi
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
Én nem mondtam olyat, hogy azok a körülmények nem befolyásolhatják csak Te most sarkítasz ezért szélsőséges példákon keresztül próbálsz érvelni.
Te határozottan kijelentetted: Minimum FPSnek a kártyához az ég egy adta világon semmi köze nincs. - ez így ebben a formában nem helytálló - a Te szóhasználatoddal élve baromság. Ezt továbbra is tartom, de ezzel be is fejeztem a témát mert nem kívánok ezen tovább vekengeni. END. -
szasanyi
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
A játék (teszt) szempontjából mérvadó, mivel azonnal látszik ha ~25FPS alá esik (játéktól függően ez az érték lehet több is!) ti. akad, laggol ami bosszantó és rontja (vagy esetenként lehetetlenné teszi) a játékélményt. Azt, hogy 35 vagy 54 FPS szemmel nem állapítod meg, ellenben a folyamatos futáshoz már elégtelen FPS esetével. Így sem érted?
És ha már a baromságot szóba hoztad ez mi? Minimum FPSnek a kártyához az ég egy adta világon semmi köze nincs. - ekkorát még nem hallottam. Ez aláírásgyanús, grat érte!
Akkor biztos a RAM vagy alaplap a leglényegesebb ebből a szempontból... vagy az SSD ugye? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mrhitoshi: DX frissítés, esetleg .net keretrendszer probléma nem lehet?
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Pedig akkor is az a mérvadó, mert az a szembeszökő. Mint mondtam nálam nem ugrik a teszt - direkt végignéztem, noha sok újdonság már nincs benne.
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez jó eredmény, bár a MIN. FPS a mérvadó, ami ugye jóval elmarad. De mint már mondtam NEM az én 80k-s kártyámmal akarom überelni az 50k-s 7850-et
de mivel Winne kérte így beraktam.
Egyébként nem nálam akad a teszt, pedig egy régi 640-es Samu HDD-m van nem SSD.
seederking: az vmi szoftveres (Win) hiba lehetett sztem. De miért nem a legújabb 12.8 van fent? Nagyon jól sikerült, több korábbi problémát is megoldott a fórumozók tapasztalatai alapján. Nekem nincs összehasonlítási alapom, mert én már egyből ezt telepítettem.
Winne: mondom, hogy nem ugrik. Nem hiszed?
Na, és mit szólsz a tuning eredményhez maximális grafikán? -
szasanyi
félisten
válasz
seederking
üzenetére
Milyen drivert használsz? Windows nem régi, "szemetes"?

-
szasanyi
félisten
válasz
seederking
üzenetére
Legjobb, ha csak az előzőekben is látott lényeget teszed be: a teszt végén elmented a dokumentumokhoz az eredményt, majd azt megnyitva PrintScreen utána egy Paint és beillesztés, kijelölés körbevágás ilyen kis méretre és ment. Azt már fel tudod tölteni az oldalra. De a teszteredmény linkjét is berakhatod, az csak két lépés de nem ilyen látványos a fórumban.
-
szasanyi
félisten
Nem 7 FPS az szerintem - bár nem akarom überelni senki 7850 eredményét mert nem egy kategória árban sem - mert a MIN. FPS a mérvadó. De ha már tuning, tessék a kártyám tuning eredménye:
Mondjuk az azért érdekes lenne, ha nem lenne lényeges teljesítmény különbség egy HD7850 2GB és a HD7950 3GB között.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Viszont ha rossz a tuningbeállítás, attól lehet gyengébb a CPU teljesítmény! És ő tuninggal használja, így akkor az sem zárható ki, ti. a jelenség tipikusan olyan mint CPU limit esetén.
És ennek ellenére is minimálisan kisebb a maximum fogyasztása mint a ref. 7950-nek. Tényleg jól sikerült SAPPHIRE-nak és bízom benne, hogy később sem lesz gond vele.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)