Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• TechN7ne

nagyúr

válasz Atesz1978 #15898 üzenetére

Számtalan más megbízható márka is van EBBEN a kategóriában,pl.: His,PowerColor és az általam használt XFX ami az eddigi legminőségibb AMD kártyáim közé tartoznak,hűtése még a legendás Asus DCU-nál is fejlettebb és halkabb.
    Hozzászólva a ajánlott Asus 7770-7790 kártyákhoz,pont ITT a fórumot olvasgatva az egyik legporblémásabb,40%-ban mindig van vlmi gubanc velük,tudod egy kártya nem csak egy hűtésből áll,rengeteg DCU-s 7770 az alap órajelet sem bírja,meg akadtak terhelés alatti ciripelős hangú.
    Sapphire 7770-ből meg EZ volt az igazi,de már nem nagyon kapni,csak bunkó áron,amiből már 7790-t lehet venni.

Mielőtt jönnek a kövek az általam használt XFX Dupla ventis kártyára,hogy csak 1 év gari van rá,én 2 év garival vettem LeC-től,és tudni kell,hogy Amerikában élettartam garancia jár hozzájuk,de már én is regisztráltam hivatalos oldalán a terméket,és 3 év teljes körű nemzetközi garanciát kaptam rá.

Röviden ennyit a mostani Asus és Sapphire 7770-7790 kártyákról.

Új hozzászólás Aktív témák