Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos
senior tag
Csodalatos sorozat!!! Gratulalok hozza, szep kellemes kis munka lehetett! Aterzem mikor en csinaltam. A legszebb napok egyike! Nem?
Par megjegyzes:
1. Latom azert nalad sincs varazslat: MORA nagyon odab.sz teljesitmenyben
2. A CPU-t miert nem vizezted be? Illetve ha mar Corsair H50 huto, akkor a 2 vizcso pont ugy lett bekotve hogy nem nagyon tudod majd a H50-et kivenni, mert pont keresztezik egymast, nem? Lehet celszerubb lett volna egymastol fuggetlenul mozgathatova tenni. (de lehet rosszul latom).
3. Bitspower - nagyon komoly, es MEREGdraga!
4. En tettem gyorslevalaszto csatit is a csovekre egybol ahogy kimennek a hazbol, igy egyszeruen szet lehet valasztani a MORA-t es a PC hazat.Igy szallitas, mozgatas, szerelgetes sokkal egyszerubb. (soha nem kell a MORA-t ujratoltenem, mert a gyorscsatiig fix a dolog. Talan majd masodik korben gondold at, szerintem erdemes beiktatni..
Egyebkent nekem is 800D-m van.
5. EK 6990 blokk. Konnyu volt felszerelni? En is torom a fejem rajtuk, de mivel nekem 2 kartyam is van (2x6990) kicsit dragabb lenne. Egyebkent az az EK hatlap er valamit, mert eleg huzos az aruk 30 Euro. Egyebkent ha nagyon szepet akarsz, akkor lehet kapni egy slot-os csatlakozo bracket-et is, ugy teljesen "slim" lesz az egesz kartya, eleg filleres dolog, szerintem mindenkepp megeri.Megegyszer GRATULA! Sok ilyet meg!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest