Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VateRicsi
aktív tag
válasz
Whit3Rav3n #278 üzenetére
A Prohardver 6990 teszt-ből idézek: "Természetesen ehhez elengedhetetlen egy jó minőségű, legalább 800 wattos tápegység is." és itt van az AMD oldala is, ahol minimum 750 wattot írnak. Lehet hogy ők nem tudják, hogy mit gyártottak és elég a 650-es táp, de ettől függetlenül nekem nem adott értelmezhető képet a 700-as Corsair táppal a VGA. A 800-as FSP-vel meg néha leállt játék közben a gép. Figyeltem rá hogy külön ágról kössem be a két csatlakozót, illetve minden lehetséges módon összekötöttem. Amióta 1200-as Silverstone Zeuszt használok azóta semmi problémám nincs és legalább nem 100%-on hajtom a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest