Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• De4d

őstag

Üdv.
    Ti milyen vga-t ajánlotok 70-80kért?
    Gamere lenne elsősorban ( 1920x1080p ), valamint néha videó, kép hang szerkesztés, és flash használatra.
    Én keveset használt 5870 1gb-s karira gondoltam, itt a ph-n vannak ( ebből újat biztosan nem veszek 90-100ért )
    Full HD-ra az 5850 1gb-ost és 460 GTX 1gb-ost kevésnek érzem erre a felbontásra, ( Jó volna magas részletességgel mennének a gamek, ha nem is ultra highon 16xAF el, de highon 8AA 4xAF jó volna)

Még egy felvetés kérdés: Érdemes egyáltalán drága vga-t venni? Régen elég volt venni 30-40ért és sokáig elég volt, ma 70-80ért lehet jót venni, de sokkal hamarabb elévül, ráadásul pl ott a crysis kb 3 éves game? és ezek a drága karik teljesen fullon se hozzák a megfelelő sebességet, a metro 2033-at meg sem említem. Ha ezek a már megjelent játékok nem futna csúcs grafon megfelelő sebességgel milyen lesz a jövőbeli játékok igénye? Fél év múlva megjelenő gamek már csak közepes grafon futnak majd rendesen?
    Rendben van hogy pont olyan játékokat említek amelyek jelenleg a legigényesebbek és legkevésbé optimalizálatlanok na de akkor is:S
    Véleményeket szívesen várok, érdekelnek.
    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák