- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ez összevág azzal, amit írtam, nem? 1gb-os 4870, gyorsabb az 5770-nél. Az 512-es 4870-nél nagyott hibázott az Ati, nagyon kevés rá az a memóriamennyiség, tudom, mert a 4850-ből volt 512-esem, és nagyon gáz volt az 1gb-shez képest már azon is, és már akkoriban is, pedig jó rég volt, több, mint 4 éve. Ezért írtam, hogy az 512mb-os 4870 gyengébb az 1gb-os 5770-nél, hiába fogja vissza sokszor utóbbit a memóriasebessége.
A linkelt tesztedből az is látszik szépen, hogy a 4850 is nagyjából annyival van lemaradva, amennyivel kisebb az órajele.
Itt írtam elég részletesen 4 éve a dologról, szerencsére a linkelt videó is megvan még, ajánlom, olvasd el, és nézd meg a vidit is. [link]
Meg itt: [link].
Két szín ugyanolyan OC 4850-em volt, Gainward GS, csak először 512-es aztán 1gb-os.
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest