- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kirtam
tag
válasz
petrusz82 #9989 üzenetére
Bocs a dupla POST miatt, de végigolvastam a fórumot és sajnos pár ember kivételével a legtöbbüknek nem működik, egy ketten írják, hogy amikor nem sikerül a boot és 100%-on pörög a kártya ventije nyomnak egy reset gombot és akkor bebootol. Az Asus emberei pedig "nem tudják reprodukálni a problémát a saját BIOS frissítést kapott konfigjukkal, így megoldást sem tudnak a problémára.
-
Kirtam
tag
válasz
petrusz82 #9989 üzenetére
Olvasgatva az általad linkelt fórumot, valóban van több embernek problémája az nForce chipset ATI kombóval. De azt is írják, hogy Asus oldaláról letöltött BIOS frissítés orvosolja a problémát és minden tökéletesen működik.
Nekem Asus 5850-em van és soha, de soha nem tapasztaltam sem egér megnagyobbodást sem szétesést, sem szürke halált sem egyéb videókártyából eredő problémát. 10.2 és 10.3 driver különböző verzióit használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest