Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Én nem foglaltam állást, hogy ár/érték alapon -a szociális sallangot elhagyva - melyik modellt érdemes megvásárolni az 58xx sorozatból.
Hoztam egy döntést, amely a saját preferenciáim alapján logikusnak tartok.
MIndenkinek más szempontjai vannak.
Nagyon ingadoztam az utolsó pillanatig, és végül az 5850 hűtésének megtekintése után döntöttem az 5870 mellet.
A hűtéshez legalább valamennyit értek vagy legalább van minimális tapasztalatom.
Elhiszem hogy minden 5850 megy az 5870 órajelén hibátlanul, de számomra valószinűnek tünik, hogyha más nem változik azonos órajelen legalább 30%-val több levegőt kell átnyomnia az 5850-nek a hűtőrendszerén. Az meg +zaj. Vagy azonos levegő/zaj, de akkor meg melegebb lesz és oda a tuningpotenciál.Az SLI-ről és CF-ről nem véletlenül mondtam le (bár a 2xGTS250 nagyon jó volt és valószinüleg a 2x5770 se lett volna sokkal rosszabb). De jó móka volt, és kellemes érzés volt akkora GPU erővel rendelkezni. De az ördög a részletekben van.
Jó okom volt visszaváltani 1 GPU-ra.///
Most fogom beszerelni az MSI 5870-et.
Meglássuk... -
jeni
félisten
igen valóban igaz amit írtál az 5850-re
de ha nem tévedek van olyan 5850-s karik amik eleve a gyártó soron 5870-s karinak készült volna de mivel a chip korlátozott,így le van butítva és így már csak 5850-re csak belőni,vagyis ha húzza azokat valaki sosem lesz belőle 5870-s kari mert ha sikerül utána gondok lehetnek vele
melegedés,fagyás,stb....
mert ha 5870-t húzom akkor majd nem a 5970-t érem el teljesítményben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest