- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
A segítségetekre lenne szükségem.A Windows 7 re szeretem volna telepíteni a hd 5870 9.12Béta drivert és nem sikerűlt mer valami kompatibilitás lépet föl.Jelenleg 9.11 van fönt de azt újra szerettem volna rakni úgy hogy nem töröltem le kipróbálva,hogy avval is kompatib hibát jelez-e és a szemét azzal is hibázott a 9.11driver ével.Most a Vezérlőpult ból a programok és szolgáltatások ból kiszeretem volna törölni teljesen az egész drivert a menegert a szemét letörölte amit benne találtam utána mikor fojtatta volna hiba miatt leállt.Most szeretném teljesen lepucolni a gépről de nincs a programok és szolgáltatások-ban és nemtudom hogyan uninstaláljam az egész fost mert valamiért nemengedi,és rajta maradt a 9.11driver ugyanúgy.Szeretném a Win 7 x-64 est nem újra húzni ha megoldható,sajnos régen is be sz.. ezzel a hibával..Segítségeteket előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest