- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
"A Több GPU-s megoldás meg dupla FPS-t hoz CF-ben." - Francot.
Bár 4 GPU-val már elképzelhető, jó esetben.
Amúgy kíváncsi vagyok, mikor csinálnak egy tesszelációnál szebb grafikát DX9-ben, ahogy a DX10-es programok legtöbbjénél is számos DX9-es program sokkal szebb. Persze lehet új eljárásokat kitalálni, hogy cseréljenek az emberek VGA-t (is), meg direkt ezekre kihegyezett játékokat írni, csak már most fogadnék rá, hogy a DX11-es játékok, játékélmény tekintetében még a DX10-eseknél is ócskábbak lesznek az irdatlan hardver-hype miatt. -
TomiLi
addikt
Értem és köszönöm!
Akkor szeretettel várjuk a DX11-es játékokat
Ott majd kiderűl minden a gyakorlatban is!
Persze ennek az 58xx szériának rengeteg előnye van az elődjéhez képest, nem leszólni akartam... Simán elnézhető, hogy ez még "csak" egy bevezető VGA lesz a tesszeláció terén, hiszen ahogy már fent említettem, nem leszünk elárasztva még annyira DX11-es játékokkal....
Ettől függetlenül a rengeteg előnye miatt szemezek egy 5870-nel én is erősen! De szeretném megvárni még az 5970-et, valamint azt hogy mennyire lehet komolyan venni egy 5890 születését... Bár az utóbbi VGA-val kapcsolatban az az érzésem, hogy a Fermi késése miatt jegeli az ATI ezt a projektet...Mindenesetre köszönöm mégegyszer a részletes segítséget felvilágosítást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged