Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
"A Több GPU-s megoldás meg dupla FPS-t hoz CF-ben." - Francot.
Bár 4 GPU-val már elképzelhető, jó esetben.
Amúgy kíváncsi vagyok, mikor csinálnak egy tesszelációnál szebb grafikát DX9-ben, ahogy a DX10-es programok legtöbbjénél is számos DX9-es program sokkal szebb. Persze lehet új eljárásokat kitalálni, hogy cseréljenek az emberek VGA-t (is), meg direkt ezekre kihegyezett játékokat írni, csak már most fogadnék rá, hogy a DX11-es játékok, játékélmény tekintetében még a DX10-eseknél is ócskábbak lesznek az irdatlan hardver-hype miatt. -
TomiLi
addikt
Értem és köszönöm!
Akkor szeretettel várjuk a DX11-es játékokat
Ott majd kiderűl minden a gyakorlatban is!
Persze ennek az 58xx szériának rengeteg előnye van az elődjéhez képest, nem leszólni akartam... Simán elnézhető, hogy ez még "csak" egy bevezető VGA lesz a tesszeláció terén, hiszen ahogy már fent említettem, nem leszünk elárasztva még annyira DX11-es játékokkal....
Ettől függetlenül a rengeteg előnye miatt szemezek egy 5870-nel én is erősen! De szeretném megvárni még az 5970-et, valamint azt hogy mennyire lehet komolyan venni egy 5890 születését... Bár az utóbbi VGA-val kapcsolatban az az érzésem, hogy a Fermi késése miatt jegeli az ATI ezt a projektet...Mindenesetre köszönöm mégegyszer a részletes segítséget felvilágosítást!

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, garanciás videokártyák- Áfás számlával
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Magyar bolti GARIS!
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Bár 4 GPU-val már elképzelhető, jó esetben.
Ott majd kiderűl minden a gyakorlatban is!