Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag

Katt: Hát nem tartom magam "amatőrnek" elég nagy perspektívát lefedek most már helyi szinten az általam épített konfigokkal, és el kell mondjam nagyon kevés hibával találkozom.
1 dolog van amiben még mindig nem hiszek az a cf. Ott el tudom képzelni hogy nem működik minden megfelelően, de arról nem is mondtam sosem, hogy egy hibátlan, és kiforrott rendszer.
Lényeg a lényeg, szerintem közel sem ennyire kritikus a driver helyzet, mint ahogy azt egyesek beállítják. El képzelhetőnek látom, hogy bizonyos programokban, bizonyos beállításon lehet gond, de ez szerintem pár százalék...
Jah és a lényeg 3rd party programokat messzíről kerülöm. MEg lett írva a tuti bios vezérlés a kártyához házilag, rá lett flashelve és azóta teszi a dolgát. De hisz ezt te is tudod, mert nagyon sokat segítettél!

DE igazat adok neked is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest