Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sanya: Jellyfin kliens telepítése samsung tizen rendszerű tévére
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Ha nem tapasztaltál visszaesést HD3870-ről HD4870-re váltva, akkor nyilván nem azokat a friss drivereket, nem DX10-ben, és nem azokkal a programokkal használtad.
Azoknak, akik kételkednének a szavaimban, lefuttattam +1x a Heavent max összetettséggel, ám most 9.9-es driverrel, ha már az OGL tesztelése miatt viszatettem. Összehasonlításul a 2 eredmény:
i920 4.0 HD4870 815/1050 Catalyst 9.10 HQ: 3.4FPS, 85 pont
i920 4.0 HD4870 815/1050 Catalyst 9.9 HQ: 4,2FPS, 107 pontAzaz: az 5xxx sorozat megjelenésével 25%-ot esett a HD4xxx sorozat grafikus teljesítménye DX11-ben! (DX10.1, DX10, stb. vsz. ue. lenne.) Most ha nekem megint azzal jön valaki, hogy nem lesznek szarabbak az ATI driverek egy újabb széria VGA kiadásával, arra már tényleg nincs mit mondanom.

Abu85: Igen, az volt az a driver, amellyel megszüntették az 580X chipset CF támogatását.
Onnantól kezdve a CF-öm semmilyen kapcsolóval nem működött még azzal a többségében gyenge hatásfokkal sem (kivéve 3DMarkok és valamennyire még a CoJ, ha jól emléxem), amellyel addig. Itt a lényeg: "előfordulhatnak képminőségbeli problémák, mert még nem tesztelt beállításokról van szó" Magyarul félkész szart kapunk.

RI/OS: Köszi a tesztet +1x, természetesen módosítottam a cikkben az 58xx karik feltételezett használhatatlanságára vonatkozó részt!

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Onnantól kezdve a CF-öm semmilyen kapcsolóval nem működött még azzal a többségében gyenge hatásfokkal sem (kivéve 3DMarkok és valamennyire még a CoJ, ha jól emléxem), amellyel addig. Itt a lényeg: "előfordulhatnak képminőségbeli problémák, mert még nem tesztelt beállításokról van szó" Magyarul félkész szart kapunk.