Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voyage
aktív tag
Tesztet nem láttam, de lehet, hogy úgy van. Én magamnak nem csinálok tesztet, azért veszem a vga-t, hogy játsszak vele. Eddig GTX 260-am volt, de az kevés volt szinte minden játékban. Ha alapon volt a cpu, akkor 5850-el se nagyon mentek fel az fps-ek, viszont ahogy húztam rajta, mindenhol megnőtt.
Wolfensteinben már én sem vagyok biztos, de shift, és prototype biztos, hogy egyenletesen leterheli mind a 4 magot, ha fel van téve hozzá a driver.
HD4xxx szériával még nem sok dolgom volt, erről nem tudok mit mondani.Azt írtad, clock2clock, szóval azonos órajelen, azt nem írtad, hogy szálanként, úgy természetes, hogy igazad van, ezért is gyorsabb a yorkfield, mint a ph2.

Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi