Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
válasz
Rico45
üzenetére
A lényeg hogy "kishibás" -ként került hozzám a kártya. (cseréltem egy oem 4870 1gb-ért) 900/1250 volt beállítva a biosba a 3d-s órajele. Ennek hatására 3d-s terhelésnél a ventillátor vezérlés kimaxolta a venti fordulatát 100%-ra, 1-3 mp közötti időre majd visszaesett olyan 40% köré. Kimentettem a biost a GPU-Z vel és RBE-ban megnéztem mi lehet a gond, hátha észreveszek valamit. Az volt a bibi hogy a ventiszabályzásnál 54 celziusz foknál már 100% ventifordulat volt beállítva. Nem matattam a lementett biosban hanem egy gyártó álltal kiadodd biost feltoltam rá nagy izgalmak közepette (utóljára mikor biost frissítettem 2 alaplapot kellett cserélnem mert elba@sztam a biosát).
Azóta toltam rajta szőrös fánkot meg ilyenek és minden OK. CPU limitem van jelenleg úgyhogy elég diavetítésben próbáltam több játékot (crysis 2, skyrim, MW3, BC3,stb). A játék futott szépen nem volt semmi gond. CPU tuningra jól reagált a kártya: nőtt az fps.
Azóta filmet néztem vele csak. Szal a kari tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus GeForce GTX 1650 4 GB -os VGA kártya AkciÓÓ
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest