- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
válasz
Rico45 #26994 üzenetére
A lényeg hogy "kishibás" -ként került hozzám a kártya. (cseréltem egy oem 4870 1gb-ért) 900/1250 volt beállítva a biosba a 3d-s órajele. Ennek hatására 3d-s terhelésnél a ventillátor vezérlés kimaxolta a venti fordulatát 100%-ra, 1-3 mp közötti időre majd visszaesett olyan 40% köré. Kimentettem a biost a GPU-Z vel és RBE-ban megnéztem mi lehet a gond, hátha észreveszek valamit. Az volt a bibi hogy a ventiszabályzásnál 54 celziusz foknál már 100% ventifordulat volt beállítva. Nem matattam a lementett biosban hanem egy gyártó álltal kiadodd biost feltoltam rá nagy izgalmak közepette (utóljára mikor biost frissítettem 2 alaplapot kellett cserélnem mert elba@sztam a biosát).
Azóta toltam rajta szőrös fánkot meg ilyenek és minden OK. CPU limitem van jelenleg úgyhogy elég diavetítésben próbáltam több játékot (crysis 2, skyrim, MW3, BC3,stb). A játék futott szépen nem volt semmi gond. CPU tuningra jól reagált a kártya: nőtt az fps.
Azóta filmet néztem vele csak. Szal a kari tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Linux Mint
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged