- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cole86 #26924 üzenetére
Nem, lehet venni apróból 45k körül procit, és 22k körül lapot.
No meg emlékeim szerint GTX580-ad volt, nem az olcsóbb fajtából. Annak az 1db kártyának az eladási ára pont annyi volt, amennyiért én a 2500K-t+lapot+5870-t vettem/cseréltem.
Annyi, hogy én a 980X-ből újítottam a rendszert, és még maradt is két deák.
-
Speed®
titán
válasz
Cole86 #26924 üzenetére
Azért nem eszik olyan forrón azt a bizonyos kását..lappal együtt 70ből simán megvan a P67/2500K duó..tudom, nem lehet összevetni a te ~50ks áraddal, de ennyi ráfizut bőven kompenzál a cserébe kapott teljesítmény/fogyasztás. Én már akkor elégedett voltam, mikor B55ről i7-860ra váltottam, a 2600 már csak hab a tortán a közel fele fogyasztásával (a 860 4GHzen bekapta a 150Wot kb.) és ~azonos teljesítményével (4GHzen nézve a 860at, itt-ott le is hagyja, de általában egyforma eredményt hoz..alapon..nem mindegy). Van, amikor megéri feljebb lépni..persze javarészt akkor, ha igény van a sebességre és picit szeret az ember a fogyasztással ill. a szükséges hűtéssel spórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged