Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
A kártya Bios átírás az orvosság ez eddig. Gondold el ugyanezt nálam az 5970-el. Megelégeltem a dolgot, és átírtam a biosába az üzemmódok közötti őrült nagy váltást. Azóta semmi bármelyik drivert is teszem fel.Csak nálam ez jelentkezett utánna fekete képernyő aztán kék, és visszaugrott hogy az ati vezérlő hibát észlelt, de már visszaállt. Mondom tudodkivel szórakozzál(mondtam neki ne sípoljál printelj
Mucsi Zoltán után szabadon ). Ha kell segítség ebben csak írj, már elkészítettem egy sablont hogy mit kell csinálni
azt küldözgetem ide oda annak, aki elég bátor hogy meglépje. -
-
Tipp:
Ha jól tudom a powerlay -al van valami gáz,amit driverekkel próbálnak orvosolni, én amikor teszteltem akkor jött elö amikor tul sok volt idle/load közt a különbség, probaképp valami tuning progival hozd egyszintre, hogy ne váltogasson igy üzemmodot, ha ez beválik akkor addig kell valami régebbi drivert keresgélni amig jó nem lessz ,aztán imádkozni hogy megszünjön ez a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- BestBuy topik
- Bittorrent topik
- Linux Mint
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Jackson elektromos gitár
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mucsi Zoltán után szabadon ). Ha kell segítség ebben csak írj, már elkészítettem egy sablont hogy mit kell csinálni
azt küldözgetem ide oda annak, aki elég bátor hogy meglépje.
Plussz meg kéne nézni, hogy a VGA-n a legfrisebb-e a BIOS.