Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Daffni2
üzenetére
1.35-ig nem kell aggódni nem lesz baja.A fesszel persze óvatos vagyok,de a procit is feszelni kell ahhoz hogy a karit ki tudja szolgálni persze akkor ott is gari vesztéssel járna ez a művelet.Mivel van egy minimum,és egy maximum érték ameddig elmehetsz addig nincs garivesztés.Az Ati-nak meg van védelme ami megakadályozza,hogy felette menjen ezáltal addig szabadalmaztatva van az állítgatás ezért a garancia megmarad ha a maximális érték alatt használod 1.35V.A Q9550-es procim is 1.36v ig szabadalmaztatták vagyis addig nem lenne szabad elfüstölnie ezért lehet nyugodtan eddig az értékig elmenni fölötte persze ha tudják bizonyítani akkor elvesztem a garanciát,de nagyon nem foglalkoznak ezzel ahhoz nagyon pirítósra kell sütnöm a karit,hogy észrevegyék.
-
kasa85
őstag
válasz
Daffni2
üzenetére
Köszi meglesem, a régi driver levette a Mem Clockot is 10.4 és lejjebb, 10.5-10.6-nál kell akkor profiloznom.Ha jól emlékszem valahogy Msi Afterburner alatt is lehetett tuningolni a megengedett érték fölött.Mivel azt használok esetleg azzal nem tudnám megpróbálni valamit átírni és megy ott is a tuning, a venti profilt is ott szerkesztettem meg így a kari Extrem Burn alatt sem lépi át a 76C fokot 60-70% venti maximális fordulattal persze van 100% is,de az sosem kellet neki akármekkora terhelést kapott azt 90C fokra lőttem be.
-
Zoo123
senior tag
válasz
Daffni2
üzenetére
Érdekes "állat" ez az AMD GPU Clock Tool, amit linkeltél az a legfrissebb változat elvileg működnie kell 5850-el de valamiért nálam nem ment.
Viszont a régebbi, talán 0.7-es
az megy gond nélkül! 
Pagi79: "feszemelés nélkül húznék az órajeleken 800-850 / 1100-1200-ra."
Nos ezesetben bátran kezd 850/1200-al mert "általános tapasztalat" szerint szinte minden 5850 megy az 5870 órajelein.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- Asus GeForce GTX 1650 4 GB -os VGA kártya AkciÓÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az megy gond nélkül!