Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi
üzenetére
Hali.Jó kis cucc
.A gépházad Cooler Master CM 690 II Advanced?Vagy a régebbi típus?Látom Labtec 5.1 hangszettet is vetél nekem is az van.Ahhoz képest,hogy Tesco gazdaságos volt mikor vettem 12000FT ért 2ével ezelőtt k... jól szól megérte bőven az árát.Tápot milyet vásároltál mert még mindig táp cserén vagyok
Helyedben egy dtk Computer világítós billentyűzetet vettem volna most én is ilyenre dobtam ki pénzt, fényt csinál a sötétségben és még lámpát sem kell kapcsolni 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.A gépházad Cooler Master CM 690 II Advanced?Vagy a régebbi típus?Látom Labtec 5.1 hangszettet is vetél nekem is az van.Ahhoz képest,hogy Tesco gazdaságos volt mikor vettem 12000FT ért 2ével ezelőtt k... jól szól megérte bőven az árát.Tápot milyet vásároltál mert még mindig táp cserén vagyok
Helyedben egy dtk Computer világítós billentyűzetet vettem volna most én is ilyenre dobtam ki pénzt, fényt csinál a sötétségben és még lámpát sem kell kapcsolni