Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
elvagyok, zenét hallgatok, videókat nézegetek, MSN, több időm marad legalább másra pl focira
igazából még amíg az első rammal szívtam, azalatt kiidegeskedtem magam, és sem az nem "érdekelt", hogy lehet, hogy rossz a kártya, mert hát van rá gari, mit idegeskedjek, se az, hogy az új rammal is szarakodik...viszont nálam soha nem látott tempóban gyűlnek a HSZ-eim, mert persze próbálok utánajárni a témának, meg más topikokba is irkálok 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
igazából még amíg az első rammal szívtam, azalatt kiidegeskedtem magam, és sem az nem "érdekelt", hogy lehet, hogy rossz a kártya, mert hát van rá gari, mit idegeskedjek, se az, hogy az új rammal is szarakodik...viszont nálam soha nem látott tempóban gyűlnek a HSZ-eim, mert persze próbálok utánajárni a témának, meg más topikokba is irkálok