Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
CptMisi
üzenetére
Váoo és megbirkózik vele a gyári hűtés autómatán vagy ilyenkor odacsavarod neki manuálisan?
Én belőttem 850/1200-ra amióta felkerült az új Bios így használom. De a Fallout3 (végigvittem másodjára is ezek a DLC-ík király!!!
) sokat fagyott. Azt hittem a tuning a ludas és visszavettem gyárira az órajeleket de úgy is fagyott már az idegeimre ment. Ha 3,4 percenként mentettem, akkor meg nem volt fagyi
Nem értem. Tegnap toltam vagy 7,8 (most számolgattam) órát és egyszer sem fagyott. Nincs mese bug-os a Fallout. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Csak a proci q9550 picit húzva 3.6-ra
) sokat fagyott. Azt hittem a tuning a ludas és visszavettem gyárira az órajeleket de úgy is fagyott már az idegeimre ment. Ha 3,4 percenként mentettem, akkor meg nem volt fagyi
Nem értem. Tegnap toltam vagy 7,8 (most számolgattam) órát és egyszer sem fagyott. Nincs mese bug-os a Fallout.