Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
várj egy hónapot és Ci7 930-ast vegyél(azt várom én is)2,8Ghz -TB 3,06Ghz,árilag valahol a 920-as körül lesz..naná,h.CF 5850-es gyorsabb mint a sima 5870(de minek ), és ajálhatom akkor Asus(elvileg alapban azon jobb kondenzátorok vannak vagy Sapphire Vapor )van a csomagban OC progi,egész jó,az XFX-et nemismerem
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
->Raizen<-
veterán
válasz Robi BALBOA #7843 üzenetére
Nekem a multis élmény után egyértelmű hogy veszem eredetibe! Évekig elleszek vele!
-
nagyúr
Na megvan a vga, remélem lesz időm berakni a hétvége folyamán.
Majd csinálok teszteket is.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
SirKero
őstag
Az 5830 ma sem jött ki. Jan.25. febr.05. ???
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
proximus
senior tag
Hoppá hoppá, ezt lessétek:
[csíkosfagyás javítás] -
Stukker1987
senior tag
Hali!
Végre ma Asus 5850 tulaj lettem!
Már nagyon vártam.
Kiváncsi leszek mennyire válik be!Egyenlőre úgy döntöttem h tesztek helyett WIN Installt futtatok
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
Sárpac
nagyúr
-
lamantin
tag
linkfix 10.1_02.05 : "incorrect links on amd page
ati_win7_vista_catalyst10.1_hotfix_8.69.3.1rc1_feb 2.exe.exe
there are 2 .exe in the link just remove one .exe and you are good to go"szerk.: vagy mégsem?
[ Szerkesztve ]
-
lamantin
tag
-
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Kezdeti lelkesedésem máris alábbhagyott az 5850 iránt!
Jelenleg Winfos újrapakolás és 9.12 hotfix után is vannak olyan jelenségek amiket nem értek!
PL: restartkor nem jön be a kép(csak függőleges sáv a monitor 2 szélén) és újra be kell kapcsolni a monitort, a súlyosabb pedig az h 2X is restartolok,3X is kapcsolok monitort mire van valami kép
Ja igen: hibaüzenet néha win alatt: Cannot load driverValami ötlet?
-
BullKoxa
őstag
Hi! Jó Ez a AvP 3 Szép mint állat!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
proximus
senior tag
válasz Stukker1987 #7872 üzenetére
1. Nézd meg hogy rendesen passzol-e a kártya a helyére, illetve ki is veheted, majd vissza(ha még nem volt)
2. Csinálhatsz egy CMOS CLEAR-t, ha tudod hogy állítgasd vissza a BIOS-t utánna.
2.a. Esetleg megnézheted van-e frissebb BIOS az alaplapodhoz.
3. Ha DVI-re van kötve a monitor, nézd meg a 2. porton is, illetve úgy a kábelcsatlakozásokat egyébként is.Hátha bejön valamelyik.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz CheaterBandi #7878 üzenetére
Érdekes nekem az alap az megmaradt 157/300 viszont az utána lévő állapot 550/900 lett 400/900 helyett
-
fanti
addikt
Én is feltettem a 10.1 hotfixet.
Teljesen elégedett vagyok vele!Semmi bajom sem volt a síma 10.1-el sem, és ezzel sincsen.
Maradt a 157/300 és a Crysis Warhead sem lassúlt semmit.
Win 7 x64 - et használok.Ezt próbáltátok már? : [link]
-
addikt
Most nézem, hogy 5870 Vapor-X ből is 2 fajta van Rev1. és Rev2. Érdemes nézni aki esetleg ilyet vesz, hogy már Rev 2. -st kapjon ha lehet. Kicsit több órajel meg halkabb is azt nem tudom jobban hűt-e. Iponból mindenesetre Rev2. s jött szóval ott érdemes próbálkozni. Itt egy összehasonlító test is ha valakit érdekel.
-
SimonYana
addikt
válasz ImpersonatoR #7883 üzenetére
Jólnézki!
Tiszta olyan beütése van mint az egynyákos GTX295-nek. Még a venti is teljesen hasonló!® SimonYana ®
-
tag
Nekem rev.1-es van, idáig még nem volt panaszom vele, Ati Tray Tools-al használom. Játék alatt is allig van hangja. Nekem bejött idáig, lassan 2 honapja van meg.
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok.
Segitségre lenne szükségem, tulajdonosa lettem egy Asus 5850 videókártyának, kíváncsiságból szerettem volna tuningolni egy kicsit ezért feltelepitettem az MSI after programját.
A gondom a következő megemelem a feszt és a GPU órajelét alkalmazom a beállitásokat de abban a pillanatban a kép elkezd ugrálni, amint vissza állitom alapértelmezetre minden rendbe jön, a képugrálás akármilyen kicsi húzásnál elkezdődik.
Mi lehet a hiba? Vagy kellett volna szerkesztenem az MSI programban azt a fájlt amiről néhányan írtatok?Köszönettel.
-
Sárpac
nagyúr
Halkabb és mellesleg idleben is loadban is jócskán többet fogyaszt mint a rev 1.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
SimonYana
addikt
Én nem értem ezt!
Csak én fogtam ki egy jó Asus 5850-et???
Nekem az ég világon semmi bajom vele ,pesig agyonra van húzva!
Meg emelte a feszt és az AF-el felhúztam a maximumra és így van azóta is!
Akár melyik Catalistet tettem fel,mindegyikel jó volt![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
-
Razermazer
őstag
válasz SimonYana #7890 üzenetére
Jó a konfigod hozzá Yana mester jó alkatrészekből van összeválogatva. Én azért nem írok mert nekem sincsen semmi gondom a kettő 5870-el az összes driver fent volt már. Csak a physixes gamekat nem komálja de ez érthető.
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
killer1203
senior tag
Olvastam hogy ezeket a kártyákat a PCI 1.0 visszafogja, kerestem tesztet de olyat nem találtam ahol PCI 1.0 és PCI 2.0 -val lenne összemérve, Nemtud valaki ilyen tesztet?
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
Stukker1987
senior tag
válasz Razermazer #7891 üzenetére
Minden tiszteletem az 5870Cf-nek
14k reális érték 5850-re Vantage P módban?
-
proximus
senior tag
Újabb finomságok a forums.amd.com-ról:
Nem csak a vapor-x 5770 -eshez van gyakorlatilag beta BIOS, hanem 5750-től 5870-ig mindhez. Az alábbi linken ha kicserélitek a 116.zip-et 115,117,118,119,120 -ra, megkapjátok a többihez is a cuccot.(A 121 nem BIOS az rbe szerint)
[link]
Mindenki csak saját felelősségre próbálja ki, de ha szakszerűen fogtok hozzá, nem lesz baj.
Az rbe123 -ban nézhetitek meg melyikhez tartozik melyik.(Az 5770-hez kettő is van 115,116; gondolom a sima(115) és a vapor-x(116))
Sok szerencsét! -
SirKero
őstag
válasz SimonYana #7888 üzenetére
Akkor ketten vagyunk
Nekem is tökéletesen működik a Gigabyte 5850 eddig bár én nem tuningolom de játékok / FarCry2 Crysis Cod MW2 / alatt nyúzom naponta több órát.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
proximus
senior tag
válasz ->Raizen<- #7895 üzenetére
Ahoz képest hogy így hívják, nálam nem baromkodik így már a kártya.(főleg bekapcsoláskor indította magát újra, meg dobott vagy 6-7 display driver stopped-et kicsivel a win7 welcome képe előtt(eventlog)) Egyszerűen bekapcsolás után nem sokkal még instabil volt az egész amíg be nem melegedett. Tudom hülyeség, de a lényeg hogy ez nekem megszűnt.
Ja igen, a javítás érkezik egyszer ebben a formában, illetve a hotfix driver. Hogy melyik lesz előbb hivatalos, azt nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz killer1203 #7892 üzenetére
Nekem speciel a P35-ös lapomban csak 1.0-ás (de lehet hogy 1.1-es) PCI-E csatik vannak, és egyáltalán nem fogja vissza. Valahol olvastam egy ilyen tesztet, ahol össze volt hasonlítva az 1.0 és a 2.0, és a különbség maximum 2% valahol pedig semmi.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Razermazer
őstag
válasz ->Raizen<- #7895 üzenetére
Ennek valószínűleg az az értelme, hogy a kezdetben kiadott kártyáknak egy része nem éppen felelt meg az előírt kritériumoknak(de úgy látom még most sem). De a rájuk került bios ugyanaz volt mindegyiken, na mármost a gyengébb modellek a nagy tesztelés ellenére, amit ugye mondanak hogy húú de szigorú, hát ennyire szigorú azok is átmentek a megfelelő rostán. De ezeknek a modelleknek kicsit több feszültség kell 2 d-ben illetve 3-dben, mivel ennyi kártyát nem hívhatnak vissza, ezért biosflasht alkalmaznak ami visszavivős garanciális ügyintézésnek felel meg. Jobb ez aki nem ért hozzá, és tényleg ez a baj sok tesztelés után úgyis kiderül mint otthon bajlódni vele. Aki ért hozzá az saját felelősségre nekivághat. Így nem lesz gond a csíkozás, lefagyás, meg miezmás érdekes dolgok. Csak ez elég rossz dolog az ati részére, bár erről nem ő tehet hanem a tsmc, majd egy későbbi időpontban szerintem egy jó kis per társaságában, be is pereli a kimaradt haszon miatt
Ezt én így gondolom de majd megcáfolnak akik jobban járatosak ez ügyben.[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
ffodi
veterán
Kifutottam az időből. ITT a teszt a PCI-E 1.1 vs PCI-E 2.0 -ról(5870-essel tesztelték).
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest